Fredag… total vila idag. Inte riktigt hundra och har låtit min kropp vila och “belönat” mig sjäv med att se färdigt 3:e säsongen av Dexter… Gah.. .kan inte hålla mig tills de börja sända 4:e säsongen.
Inför renoveringen av badrummet begav jag mig för att kolla på kakel och “råkade” stanna vid Sneakers and Suff på götgatan som har ett grymt utbud av sneakers och miiiiinst lika grym rea.
SÅ jag kom ut med vad jag trodde var två kompletta par sneakers från affären, väl hemma insåg jag att så inte var fallet…

nikesneakers

Vilket innebär att jag måste tillbaka dit imorgon och det kan ju råka bli fler par skor då.

Fick en underbar överraskining på posten by the way! Tjohooo!

vipSS

Imorgon bitti blir det Body Balance 10.00 på Döbelnsgatan, sedan ut i solen och på kvällen grillning med familjen Mix. Ska bli så mysigt.

Har världens bästa vänner även om de åker till New York (Pär) och Grekland (Östman & Johansson) och lämnar mig hemma i Sverige. Kärlek till er alla från Umeå och nedåt… saknar er!

Puss


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center