Jag gillar Green Kitchen Stories. Bilderna är helt fantastiska och recepten är sådär härliga som jag gillar. Ändå så kan jag liksom inte låta bli att ändra lite. Jag har generellt svårt för frukostar och min nya grej för att lura mig själv till att bli förtjust är att göra dem vackra och lite innovativa. Igår slängde jag ihop Raw Buckweat Porridge från Green Kitchen Stories. Glutenfri och fullt med pulserande näringsämne.

Om du vill få den riktigt bra så förbered den kvällen innan, så att bovetet och nötterna får dra lite längre i vatten.

Raw Buckwheat Walnut porridge

  • 1 dl bovete
  • 1 dl valnötter
  • saft från en apelsin
  • 2 urkärnade äpplen
  • kardemumma, kanel och vaniljpulver efter smak

Topping

  • Bipollen
  • kokos
  • färska bär
  • honung
  • valfritt nötsmör

 

Lägg valnötter och bovete i varsitt separat kärl. Blötlägg med dubbelmängd vatten i åtminstone 1 timme – gärna över natten.

Häll av resterande vatten och lägg alla ingredienser i mixern. Mixa allt tills ni får en slät gröt.

 

Håller sig 3-4 dagar i kylen. 

 

[insert]

 

[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center