Raw food paj

Jag vet inte hur många gånger jag gjort den och alla gånger i olika former. Jag har en förmåga att verkligen aldrig laga mat efter recept. Raw food pajen är en liten favorit som ofta önskas av mina vänner.

Pajdeg:

Ta de nötter som du har hemma. Valnötter ger alltid lite extra bra smak. Jag brukar blanda valnötter, mandlar, cashew och hasselnötter. Ungefär 3 dl. Mixa lite ett grovt mjöl tillsammans med 1 1/2 dl kokosflingor (rostade sådana blir ännu bättre) samt en uns salt, vanlijpulver, kanel och kardemumma.

Mixa sedan till en blöt deg genom att tillsätta dadlar, fikon, aprikoser och russin.

Tryck ut med blöta händer i en form.

Fyllning:

Vad du har hemma i frukt och bär väg. Grovhacka mörk choklad och strö över.

5 Comments

 1. Frida 6 augusti, 2013at09:20

  Det där ser helt underbart gott ut, de måste jag testa!

  Tack för tipset :)

 2. liltraining 6 augusti, 2013at09:21

  Det lät vansinnigt gott! Nu när jag snart ska bli mamma så har jag blivit värsta husmodern (till min makes förtjusning haha) och bakar och lagar mat nästan varje dag. Detta måste jag garanterat prova! :-)

 3. pilla 6 augusti, 2013at10:01

  Men åh vad gottigt!

 4. Fru Vängbo 6 augusti, 2013at10:08

  Beställer en paj till torsdag:)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *