Jag vet inte hur många gånger jag gjort den och alla gånger i olika former. Jag har en förmåga att verkligen aldrig laga mat efter recept. Raw food pajen är en liten favorit som ofta önskas av mina vänner.

Pajdeg:

Ta de nötter som du har hemma. Valnötter ger alltid lite extra bra smak. Jag brukar blanda valnötter, mandlar, cashew och hasselnötter. Ungefär 3 dl. Mixa lite ett grovt mjöl tillsammans med 1 1/2 dl kokosflingor (rostade sådana blir ännu bättre) samt en uns salt, vanlijpulver, kanel och kardemumma.

Mixa sedan till en blöt deg genom att tillsätta dadlar, fikon, aprikoser och russin.

Tryck ut med blöta händer i en form.

Fyllning:

Vad du har hemma i frukt och bär väg. Grovhacka mörk choklad och strö över.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us