Jag är galet stel och obalanserad i min bröstrygg. Timmar på cykeln, framför datorn, i min favoritställning framför tvn – gör att den, bröstryggen alltså, inte är så himla sprudlande lycklig som den varit. Jag jobbar på att få den skrikande glad igen. Armhävningar i redcord med axis gör att jag får jobba extremt mycket med stabilitet – mer avancerad variant är att hänga upp benen i axis med. Då kan vi prata utmaning.

Att lägga till en “superman” på ena armen gör det ännu mer utmanande. Man kan se på filmen att jag är obalanserad. Och det är så det är – vi jobbar på att göra min kropp bättre funktionsduglig.

Har du testat TRX och inte Redcord? Det är en himla skillnad – men har du inte tillgång till redcord – kör i TRX.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center