Hur är det möjligt, att om jag står och väljer mellan två olika snarlika saker i någon affär, det kan vara allt från olivolja till nagellack, så lyckas jag alltid, verkligen alltid, ta den dyraste. Hur är det möjligt?

Varför är det så himla himla svårt för cyklister och bilister att komma överens? Det blir mer och mer påtagligt ju närmare vi kommer riktig vår och sommar  – vi kan väl samsas om vägarna, ok?

Du blir inte tjock av pizza. Inte av smör, socker eller annat – OM du inte överäter det, stoppar i dig mer än vad du gör av med osv. Med andra ord, kan vi  s l u t a  slå knut på oss själva och våra matvanor och istället acceptera att du mår bra av att äta varierat, balanserat och massor av grönt. Du mår också bra av att unna dig saker utan dåligt samvete och du mår bra av att röra på dig.

Myrkryp i benen, varför finns det och vad tusan är det bra för? Och vad ska jag göra åt det. Andra kvällen på raken.

Växthus borde alltid komma på köpet när man köper hus. Samt glada tomatplantor som typ spottar ur sig solvarma röda godingar.

Fredag – alla dagar borde kännas som fredag.

Appro på mat – världens godast fries hittar ni här.

Vad funderar du på just nu? 

sweet-potato-fries-4b


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center