Saker jag funderar på just nu

Hur är det möjligt, att om jag står och väljer mellan två olika snarlika saker i någon affär, det kan vara allt från olivolja till nagellack, så lyckas jag alltid, verkligen alltid, ta den dyraste. Hur är det möjligt?

Varför är det så himla himla svårt för cyklister och bilister att komma överens? Det blir mer och mer påtagligt ju närmare vi kommer riktig vår och sommar  – vi kan väl samsas om vägarna, ok?

Du blir inte tjock av pizza. Inte av smör, socker eller annat – OM du inte överäter det, stoppar i dig mer än vad du gör av med osv. Med andra ord, kan vi  s l u t a  slå knut på oss själva och våra matvanor och istället acceptera att du mår bra av att äta varierat, balanserat och massor av grönt. Du mår också bra av att unna dig saker utan dåligt samvete och du mår bra av att röra på dig.

Myrkryp i benen, varför finns det och vad tusan är det bra för? Och vad ska jag göra åt det. Andra kvällen på raken.

Växthus borde alltid komma på köpet när man köper hus. Samt glada tomatplantor som typ spottar ur sig solvarma röda godingar.

Fredag – alla dagar borde kännas som fredag.

Appro på mat – världens godast fries hittar ni här.

Vad funderar du på just nu? 

sweet-potato-fries-4b

4 Comments

 1. Sara Borg 23 april, 2016at08:07

  Zink och magnesium funkar mot kryp i benen för mig. Om det finns någon vetenskap bakom det låter jag vara osagt :-)

 2. Amira 23 april, 2016at23:59

  För att dyrbara saker dras till dig helt enkelt?✨❤️
  Innan jag läste vad du skrivit om smör och “vanlig” mat så reagerade jag faktiskt av alla extreeeemt fettsnåla recept på just det som ska vara “vanlig mat” på en tränande persons tallrik. Jag kan säga att jag aldrig hade orkat hålla i träningen på ångkokta grönsaker och salladsblad.
  Tänker även på hur fantastisk vacker, klok och sund du är❤️
  Tankar på vad jag ska göra för att få ordning på min trädgård och om jag ska försöka anmäla mig till Lidingö MTB trots allt OCh att jag borde få in både löpträning och mer av rörlighetsträning i schemat. Sen suktar jag efter en ny vårkappa? Det var nog allt!????

 3. Eva 24 april, 2016at07:57

  Underbar kommentar om att alltid lyckas välja det dyraste… ? lika dan själv. Hopplös! ? Trevlig helg!

 4. Mari 24 april, 2016at08:21

  Första tanken där, tusan så jag känner igen mig. Lyckas alltid välja det dyraste. Bra eller dåligt? Eh, det vill jag inte tänka på :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *