Regn, NTC, Sweet spot

Regnet har i princip regnat underifrån idag. Det har verkligen i princip aldrig slutat regna. Fuktigheten smyger sig in inomhus. I takt med att regndropparna blev fler trillade också fler in på gymmet. Det var som att köra under högtryck idag.

Jag och Sara tog oss igenom en vända med NTC innan min cykelklass idag. Jag gillar NTC. Jag gillar och köra det tillsammans med någon. Sara är en utmärkt “sådan”.  På cykelklassen hade jag underbart fint besök av Annika med hennes underbara man som ska utbilda sig till instruktör. Tack alla för ett grymt engagemang strax under mjölksyratröskeln idag – “Sweet spot”.

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens mantra

Dagens mantra

Next
Äntligen hejdå åderbrock

Äntligen hejdå åderbrock

Det är lite skamfullt att ha åderbrock i alla fall när man är ung

You May Also Like