Regnar det ute?

Words by

Känns som om att mina inlägg denna sommar har handlat om:

1. Värme

2. Fuktighet

3. Missnöje med värmen

4. Transpiration

5. Mera Transpiration

Igår kväll efter min sena löptur i en tropisk fuktighet och värme var jag fullkomligt dyngsur… dyngsur alá ett spinningpass (läs “som om jag fått en hink vatten över mig” ). När jag efter en löprunda på 11 km gick upp mot min lägenhet sprang jag på en granne som hajade till över min dyblöta uppenbarelse och frågade “regnar det ute?”, varpå jag svarade… “näe jag är bara löjligt svettig”.


2 Comments

  • LinnL

    Hahahah, du skulle sett alla efter Sonisphere festivalen, dränkta leriga katter såg alla ut som..

    Måste bara säga att du är en sån otrolig inspirationskälla för många av oss, ditt “Ge inte upp!” under olika pass ekade i huvudet på natten hem, en lååång promenad från sthlms uni-odenplan, helt slut efter att ha jobbat som volontär..

  • jessica

    Tack underbaraste Linn sluta aldrig att komma på mina klasser, du skulle vara så saknad.

    Miljoner kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us