Regnar det ute?

Känns som om att mina inlägg denna sommar har handlat om:

1. Värme

2. Fuktighet

3. Missnöje med värmen

4. Transpiration

5. Mera Transpiration

Igår kväll efter min sena löptur i en tropisk fuktighet och värme var jag fullkomligt dyngsur… dyngsur alá ett spinningpass (läs “som om jag fått en hink vatten över mig” ). När jag efter en löprunda på 11 km gick upp mot min lägenhet sprang jag på en granne som hajade till över min dyblöta uppenbarelse och frågade “regnar det ute?”, varpå jag svarade… “näe jag är bara löjligt svettig”.


Total
0
Shares
Comments 2
  1. Hahahah, du skulle sett alla efter Sonisphere festivalen, dränkta leriga katter såg alla ut som..

    Måste bara säga att du är en sån otrolig inspirationskälla för många av oss, ditt “Ge inte upp!” under olika pass ekade i huvudet på natten hem, en lååång promenad från sthlms uni-odenplan, helt slut efter att ha jobbat som volontär..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Ny stass till bloggen

Ny stass till bloggen

… men än lite småskavanker

Next
Dags att testspringa skorna

Dags att testspringa skorna

Jag borde verkligen ta och springa i mina nya, tokrosa, LunarGlide2+ med fitsole

You May Also Like