Regnar det ute?

Känns som om att mina inlägg denna sommar har handlat om:

1. Värme

2. Fuktighet

3. Missnöje med värmen

4. Transpiration

5. Mera Transpiration

Igår kväll efter min sena löptur i en tropisk fuktighet och värme var jag fullkomligt dyngsur… dyngsur alá ett spinningpass (läs “som om jag fått en hink vatten över mig” ). När jag efter en löprunda på 11 km gick upp mot min lägenhet sprang jag på en granne som hajade till över min dyblöta uppenbarelse och frågade “regnar det ute?”, varpå jag svarade… “näe jag är bara löjligt svettig”.


  1. Hahahah, du skulle sett alla efter Sonisphere festivalen, dränkta leriga katter såg alla ut som..

    Måste bara säga att du är en sån otrolig inspirationskälla för många av oss, ditt “Ge inte upp!” under olika pass ekade i huvudet på natten hem, en lååång promenad från sthlms uni-odenplan, helt slut efter att ha jobbat som volontär..

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.