Dags att testspringa skorna

Jag borde verkligen ta och springa i mina nya, tokrosa, LunarGlide2+ med fitsole och hela kalaset. Så nu ligger jag i soffan och funderar om jag ska springa en runda på en mil eller springa till Vasastan o köra rehab och lite annat funktionellt smått och gott eller cykla dit. Min armbåge får vila från Body Pumpen denna veckan med… men sen är det rockn’ roll igen.

Så medans jag ska bestämma mig måste jag visa en bild på två avundsjuka och grymt nyfikna vänner som beundrar min design.

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Regnar det ute?

Regnar det ute?

Känns som om att mina inlägg denna sommar har handlat om: 1

Next
Som mjuka moln

Som mjuka moln

… under fossingarna kändes mina NikeLunar2+ igår

You May Also Like