Release Your Inner Warrior

Har suttit hela morgonen och  försökt att känna efter och hitta ett namn samt klassupplägg som jag vill köra i slutet av januari. Jösses… hoppas jag känner samma sak då som nu, men tror jag lyckats sätta det. Så nu finns det “no return”, namnet och upplägget är satt och bestämt.

I morgon gästas jag av Cizzi på min cykelklass.  Första gången vi ses IRL, eller rättare sagt vi har garanterat sprungit om varann på diverse event utan att veta om varandra. Ska bli superkul att få ha Cizzi med på min klass.

Min nya hårfärg är någon nyans mörkare, på önskemål kommer en bild. Vill tillägga att jag är HELT och hållet osminkad, so have mercy on me.

IMG_1194

Blev  helt förtrollad av Melissas texter och sköra röst… Kika och lyssna så får ni se.

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Ny hårfärg och middagstips

Ny hårfärg och middagstips

Startade dagen med att se snö och begrava mig i underbara lektyr och drömde mig

Next
Rambo

Rambo

Fick en super fin paket från älskade bästisen Cissi idag, ett halsband med en

You May Also Like