Jag har inte varit stört förtjust i den galet omtyckta Lunarfamiljen. Min favorit är och förblir Nike Zoom Elite i löparspåret. Men jag måste säga det att nya Nike Flyknit Lunar2 är en klar förbättring än föregångarna i samma familj. Förut har jag upplevt sulan som svampig men den nya är ta mig tusan mycket fastare och styvare. Det lite häftiga som jag upplevde är att man till och med känner hur sulan jobbar under fotisättningen. Låter skumt men ni måste prova. Den är också sjukt snygg.

Just Nike Flyknit Lunar2 kan man låna från Löplabbet på Kungsgatan och springa en runda, för att verkligen känna på skon. Helt fantastiskt bra tycker jag. Bara att kila in och säga att du vill testspringa skon ute.

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center