Review Nike Flyknit Lunar2

Jag har inte varit stört förtjust i den galet omtyckta Lunarfamiljen. Min favorit är och förblir Nike Zoom Elite i löparspåret. Men jag måste säga det att nya Nike Flyknit Lunar2 är en klar förbättring än föregångarna i samma familj. Förut har jag upplevt sulan som svampig men den nya är ta mig tusan mycket fastare och styvare. Det lite häftiga som jag upplevde är att man till och med känner hur sulan jobbar under fotisättningen. Låter skumt men ni måste prova. Den är också sjukt snygg.

Just Nike Flyknit Lunar2 kan man låna från Löplabbet på Kungsgatan och springa en runda, för att verkligen känna på skon. Helt fantastiskt bra tycker jag. Bara att kila in och säga att du vill testspringa skon ute.

 

 

 

 

4 Comments

 1. Ann-Margrete Clarén 22 februari, 2014at09:39

  Alltså,….denna gillar jag skarpt, lovar att springa på “stritan” i Simrishamn, stl är US 9!

 2. Mari 22 februari, 2014at10:27

  Den är verkligen snygg. Måste nog in och testa den =)

 3. Nellie 22 februari, 2014at18:07

  Snygg som attan är den också, en riktig färgchock! :) Kram

 4. Användarens profilbild jessica 22 februari, 2014at23:44

  Ja men visst e den snygg!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *