Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Review Nike Flyknit Lunar2

Senast uppdaterad:

Jag har inte varit stört förtjust i den galet omtyckta Lunarfamiljen. Min favorit är och förblir Nike Zoom Elite i löparspåret. Men jag måste säga det att nya Nike Flyknit Lunar2 är en klar förbättring än föregångarna i samma familj. Förut har jag upplevt sulan som svampig men den nya är ta mig tusan mycket fastare och styvare. Det lite häftiga som jag upplevde är att man till och med känner hur sulan jobbar under fotisättningen. Låter skumt men ni måste prova. Den är också sjukt snygg.

Just Nike Flyknit Lunar2 kan man låna från Löplabbet på Kungsgatan och springa en runda, för att verkligen känna på skon. Helt fantastiskt bra tycker jag. Bara att kila in och säga att du vill testspringa skon ute.

 

 

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.