Min helg var minutiöst planerad. Optimerad. Effektiviserad. För att få in så mycket som möjligt med så hög kvalité och kärlek, så klart, som möjligt.

Jag landade på fredagkväll i Umeå, briefad om att det inte var någon vinter att tala om där uppe eller fanns någon snö för den delen.

När jag klev av planet öste snön ned. Liksom flög vertikalt i luften och dumpade flera decimeter. I mina skor.  Jag klev av i mina Nike Air Max med låga strumpor och kände mig som värsta storstadsbon och drog svansen mellan benen och borde som gammal Umeåbo vetat bättre.

Blev upphämtad av mina underbara vänner och inhuserad ute i Sävar. Bortskämd med mat och värme.

På lördagmorgon klev jag innanför IKSUs dörrar. Mitt förra “hem”. Det var liksom här allt började.  I vanlig ordning så har det hänt något i lokalerna sedan jag var på besök sist, och jag hittade så klart inte runt.

Lördagen var fullspäckad med kärlek till inomhus- och utomhuscykel, tillsammans med IKSUs talangfulla, ödmjuka och härliga cykelinstruktörer. Vad grymma ni är! Tack för jag fick vara med er en hel dag.

Landade med benen i högläge på köksgolvet hemma hos familjen Vängbo.

Lyckades se fem milen på söndagmorgon innan jag satte mig på planet ned till Stockholm för att tillsammans med mina grymma vänner och kollegor sjösätta Yournextmove.   Igen så tacksam att jag blir varm och tårögd. Tack för allt ni gav idag och tack för hela helgen.

Snart har du allt i en app nära dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center