Revisit your dreams

Jag gillar att bli äldre – alltså allt utom sämre återhämtning och åderbrock. Men jag gillar chansen till att ha mogna tankar som är snällare till mig själv. Tillåtande, klokare och smartare. Förstår ni vad jag menar?

Jag har landat i att inte ha några krav på mig denna sommaren med bloggen och den har avsiktligt fått släpa lite efter. Jag har gett mig tid till att efter 10 års bloggande, tänka över livet och livet med sociala medier. Jag har aldrig tänkt att jag ska avsluta något – bara hur jag ska fortsätta och nu när vi snart går in i augusti välkomnar jag tillbaka min digitala halva och hoppas du är med mig. Jag ska vara klokare och smartare helt enkelt.

Eftertanke har jag också gett mig själv och reflekterat över mina mål och riktningar i livet – jag har gett mina drömmar liv igen och är redo för augusti. Jag drömmer storskaligt och litet och vill ha med dig på resan. Hurra för oss!

 

Total
0
Shares
Comments 5
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Det viktigaste sommarpratet

Det viktigaste sommarpratet

Jag är hemma

Next
Pesto på broccoli

Pesto på broccoli

Jag odlar broccoli i pallkragar bakom mitt orangeri

You May Also Like