rörd in i själen!

Mitt i allt snorande och liggsår samt muttrande för att jag inte kan vara i det sammanhang där jag trivs bäst, dvs att svettas och träna magiska träningsupplevelser med er, så fick jag en fantastisk nyhet.

Inget gör mig så lycklig som små överraskningar i vardagen med värme och omtanke!  Ni har nominerat lilla mig.. och jag blir rörd, ända in i själen. Vet inte hur jag ska förmedla mitt varmaste tack… TACK!

Jag vill bara skicka med att det är NI som skapar magin på alla klasser och i alla möten, det enda jag gör är att förvalta energin.

Nu kan man alltså rösta på mig… ! Känns skumt, pirrigt och jätte roligt.

“ÅRETS NOMINERINGAR TILL HEALTHY BUSINESS AWARDS ÄR KLAR!

Hundratals nomineringar har kommit in av svenska folket och juryn granskat, sammanställt och valt ut årets kandidater. Med start den 3 november och fram till måndagen den 30 november kan Du rösta på den kandidat som Du anser är värdig vinnare. Folkets röst tillsammans med juryn avgör vinnare. Jury och svenska folkets samlade röster väger lika mycket vid framtagandet av den slutliga vinnaren.”


Så lägg en röst på mig eller någon av de andra  här. Röstningen beräknas komma igång under kvällen fick jag höra.

Några bilder från en hostandes runda runt Kungsholmen nu på eftermiddagen, min dagliga vy  från rygggläge nu i en vecka och dagens energi-kom.igen-nu-kroppen-boost” .

IMG_1394

IMG_1395

IMG_1412

IMG_1410

IMG_1413

11 Comments

 1. Ann-Margrete (MAMMA) 3 november, 2009at18:23

  Även jag är rörd ända in i själen! Nominerad! Ja, du är värd det, så tycker även “professorn”!

 2. Magnus 3 november, 2009at20:20

  Grattis Jessica! Kul för dig! :)

 3. Stålis 3 november, 2009at20:28

  Vad skojigt! Grattis

 4. Användarens profilbild jessica 3 november, 2009at20:55

  Tack finaste ni.

  KRAMAR

 5. Cizzi 3 november, 2009at21:59

  Vart min röst hamnar är ganska givet =) puss på dig pinglan! Om du har vägarna förbi Allt för hälsan mässan på fredag så får du gärna hojta till så kan vi kramas och fika lite =)

 6. Linda 4 november, 2009at10:36

  Härligt att våra röster gav resultat! Nu ska det röstas igen =) Hoppas du är frisk till BB på lördag. Hoppas jag är frisk då också! Ska ta andra dosen av svinvaccin på fredag, men jag hoppas att jag inte blir lika sjuk som sist! Hur mår du idag? Kram L

 7. Träningsglädje 4 november, 2009at12:52

  ja det ska bli superspännande att cykla för dig! :) dessutom får du alla pigga och fräscha deltagare! :D

 8. Mikkan 4 november, 2009at17:12

  fy fasen vad kul, stort grattis!!!

 9. Lisa 4 november, 2009at21:41

  Grattis Jessica – vad roligt! :)

 10. Användarens profilbild jessica 4 november, 2009at21:45

  @Lisa: Tack stumpan… jag är så rörd att jag inte riktigt vet vilket ben jag ska stå på.
  KRAM
  J

 11. Användarens profilbild jessica 4 november, 2009at21:46

  Tack Mikkan, snart måste vi få till en träningssession! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *