Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Nike Women 2010

Känns som jag nästan lämnat den riktiga världen och klivit in i en virtuell värld, nu när jag passerar 8 dagen fastkilad i viruset Arnes (… eller om det nu är en bakterie… och ja… han heter så) grepp.

I morgon har jag ÄNTLIGEN fått tid hos farbror doktorn och hoppas att han kan kasta lite magi över min kropp, som by the wya längtar efter att få den där “inte-kunna-gå-ner-för-trapporna-träningsvärken” som väntar mig så fort jag kan snöra på mig mina “shake-your-ass-off-skor.

Cizzi… jag planerar att vara frisk och hänga med dig lite på mässan i helgen!

Idag kastade de loss konvent sajten och nu kan man ääääntligen gå in och boka sig för “dunder-och-brak-konventet 2010″.  NikeWomen. Jag kommer köra FÖRSTA (!!!) cykelklassen på lördagen… så nu sätter jag eld i baken och ska börja baka ihop klassen. Upplägget är klart men kan anpassas tillera önskemål och ändå stanna kvar vid grunden… så vad önskar ni mina vänner? Vad vill ni starta januaris grymmaste träningshelg med?

Screen shot 2009-11-04 at 11.24.55 AM

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.