Nike Women 2010

Känns som jag nästan lämnat den riktiga världen och klivit in i en virtuell värld, nu när jag passerar 8 dagen fastkilad i viruset Arnes (… eller om det nu är en bakterie… och ja… han heter så) grepp.

I morgon har jag ÄNTLIGEN fått tid hos farbror doktorn och hoppas att han kan kasta lite magi över min kropp, som by the wya längtar efter att få den där “inte-kunna-gå-ner-för-trapporna-träningsvärken” som väntar mig så fort jag kan snöra på mig mina “shake-your-ass-off-skor.

Cizzi… jag planerar att vara frisk och hänga med dig lite på mässan i helgen!

Idag kastade de loss konvent sajten och nu kan man ääääntligen gå in och boka sig för “dunder-och-brak-konventet 2010″.  NikeWomen. Jag kommer köra FÖRSTA (!!!) cykelklassen på lördagen… så nu sätter jag eld i baken och ska börja baka ihop klassen. Upplägget är klart men kan anpassas tillera önskemål och ändå stanna kvar vid grunden… så vad önskar ni mina vänner? Vad vill ni starta januaris grymmaste träningshelg med?

Screen shot 2009-11-04 at 11.24.55 AM

5 Comments

 1. Cizzi 4 november, 2009at13:57

  Härligt! Då kan vi umgås lite på fredag och kanske hitta nått spännande att kika på. Jag är anmäld till Nike! Ditt pass var givet och det kommer bli en bra inledning till en underbar helg! =) Jag gillar mind-inspirerat men tufft och målinriktat för att få ut min krigare! För mycket tjo och tjim och radio-pop får jag allergiska reaktioner av ibland ;)

 2. Användarens profilbild jessica 4 november, 2009at14:01

  tur att det e lite min specialité… jag e ju allergisk mot pop med… det ska vara rytmer och beats… skönt gung… ja du vet.
  Känns skönt att ha dig där på plats gumman.

  Söndagen är den dagen jag tänkte åka ut ska köra utbildning på lördagen… är du där då?
  KRAM

 3. Användarens profilbild jessica 4 november, 2009at14:01

  öööh… jag menar fredagen…

 4. Cizzi 4 november, 2009at14:07

  Jag är där hela fredagen och snokar runt =) Så en dejt då passar väl utmärkt! Passar det vid lunch? Du kan ju slå en plinge-ling när du är på gång. Har du mitt nummer??

 5. Cizzi 4 november, 2009at21:25

  Hallå! En dejt efter lunch, på eftermiddagen passar bättre. Har lovat bort mig på lunchen =)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *