Rosa cykelskor och annan packning

Jag är hemma och packar om. Jag skiftar -22° och carvingsvängar mot tid på sadeln i sol och +22°. Ljuvliga dagar i Ramis med vänner och grym manchester och kärlek till riktiga mjölksyrasvängar byts mot en annan kärlek till hjärta, lungor och ben. Starkare och uthålligare ben. Jag åker ned för att träna cykel och få timmar som gör mig starkare och bättre. Jag kommer vara där medan de här grabbarna plockar cykeltimmar. Sjukt häftigt.

I väskan: 

1. Sport bh:ar

2. Rosa cykelskor

3. Pass (behövs det?)

4. Rosa yogagubbe som gör peacetecken

5. iPhone 5 fodral från Smythson (Saras fel). Med mina initialer och en fjäril

6. Rosa nagelfil. Har alltid problem med naglar som skivar sig

7. Bounceboll – bästa mellanmålet. Gluten-,laktos- och äggfri. Jippi!

8. Rosa bandyboll för att kunna trigga kinkiga muskler

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.