2 Comments

  1. Sara 5 mars, 2014at13:21

    HEJ!

    HEJ JESSICA! Jag följer din fina blogg för inspiration då jag själv är spininstrukt.=)Men på sistone har jag känt mig lite nere pga. negativ feedback. Hur hanterar du det? Du kanske inte får så mycket för du är grym =) Känns som folk klagar lite bara för att. Inte att jag inte kan ta kritik men det handlar mycket om hur de framför det. En som använde ord som odrägligt för att beskriva volym. Nu pratar jag inte om att folk ibland kan klaga på volym då det händermen mer hur det framförs. Eller sist så tyckte nån att passet var för kort..55 min där vi hade uppv. 9 min pyrmidintervaller 4-3-2-1 och sen backe och 8 tabatha..sen nedvarv 11 min. Jag fråga om hon villa ha längre då svara nej..tänkte bara att du skulle veta. Då fatta jag inget..Skulle du kunna skriv ett inlägg om neg feedback? Jag känner mig mer och mer osäker när jag vill ändra passupplägg och osäker när vissa blir missnöjda. Tack för all inspiration! Keep up the good work!/Sara

  2. Användarens profilbild jessica 9 mars, 2014at00:01

    Heeeej Sara!
    Jag tror du är helt fantastisk som instruktör! Vet du – jag skriver ett inlägg om det. KRAM och pepp!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *