Så härliga människor!

I dag var det andra dagen av BBC. De fantastiska initiativtagarna Therese, Mela, Jane och Sofy, har verkligen gjort ett hästjobb och skapat ett fantastiskt event. Det kändes som om alla var supernöjda med helgen. Tusen tack för att jag fick komma!

Atmosfären var mysigt intim, positiv och varm. Salen var också varm. Helt galet varm. Kristin hade ångat upp värmen ordentligt med Body Attack innan min Body Balance. Jag åkte kana framme på scen och Soffan, min underbara “sidekick” under klassen, såg förbannat fräsch ut. Så medan jag hade maskaran hängandes halvägs nere  på kinden, strålade hon som alltid. Hon är genomgående en förträffligt skön människa.

Med maskaran halvvägs nere på kinderna föll det sig självklart att följa Vladimirs exempel och torka bort svetten och annat missprydande, med hans byxor. Sorry Vladi, kan vara så att jag e skyldig dig en kemtvätt eller något?

Jag och Soffan försökte också desperat få EN bra bild på oss i hop… det gick sådär.

Tack alla fina ni som förgyllde klassen idag!

 


Total
0
Shares
Comments 14
 1. Skitbra pass!!!
  Jag är normalt ingen som gillar yoga/pilates osv men du va riktigt inspirerande så till och med en sån som jag hängde med ;) Tack!

 2. FANTASTISKT pass! Åh, jag njöt, du är en grym instruktör med en perfekt “röst” för Bodybalance.

  (Och absolut, Soffan såg fräsch och harmonisk ut… men det gjorde du MED!!)

  TACK för igår!

 3. Väääldigt nyfiken på vilka låtar du till slut valde till ditt “Best of- balancepass”. Ni verkar ha haft en bra helg. Önskar att jag kunde ha varit där. Another time.

 4. Hej och tack för ett superpass! Jag ville så gärna testa ditt pass…. och tycker du är superduktig instruktör!!
  Det var en perfekt avslutning och du och Soffan var underbara!!
  Tack tack!

  kram

 5. JoJohanna: Jag lägger ut listan senare idag :)

  Coyntha, åååh vad kul att du gillade det.

  Massa kramar till er båda
  /J

 6. Tack så jättemycket Jessica för att jag fick uppleva ett kärleksfullt Body balance-pass som fick mina tårar att rinna i slutet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Träna dina sinnen

Träna dina sinnen

Jag skulle ut och springa en runda

Next
Underbara måndagsklass!

Underbara måndagsklass!

Våren är verkligen här

You May Also Like