Saker du inte bör missa i Stockholm

Mina dagar är just ny fyllda av träning, möten, jobb och produktion. Där mellan varven försöker jag packa ned 10 år i flyttkartonger och inse att jag kommer lämna stöket på gatan jag älskat, och byta ut det mot paradiset. Det är ganska lustigt på ett sätt att uttrycket “var sak har sin tid” stämmer och att det tar just tid att inse det – och precis när jag skrev det känns öjag mig så jäkla präktig.

På sätt och vis när jag springer fram och tillbaka och köper flyttkartonger, glödlampor och massa annat – återupplever jag Stockholm. Med lite nya ögon.

Jag uppskattar mina små guldklimpar.

Som idag efter tandläkarbesök när jag gick hem från Karlaplan till Kungsholmen, för att fortsätta och jobba, och svängde inom Renée Voltaires Pepstop för att köpa med mig lunch. Köttfri sådan.

 

Andra saker du inte bör missa i Stockholm är:

>>> Åhlens bottenplan. Ny sportavdelning och min nya favorit  som är “Torget” med tokigt härliga småbutiker – min favorit är Bunches by Blomrum som säljer blommor i buntar. Fina härliga snittblommor och Nitrolabs som har glutenfria creps!

>>> Åhlens inredningsavdelning som fått världens bästa urval och toklyft.

>>>Aesop – på Jakobbergsgatan – tokigt fina produkter som numera är mina nya favoriter i badrumsskåpet. Bäst är Aesop Parsley Seed ansiktsrengöring och handskrubben. Plus för magisk personal.

>>> Köra marklyft och knäböj på vilket gym som helst. Helt klart favoritövningar för starka cykelben och stark kropp.

>>> Yellow Corner på Mood. Älskar bilderna. Fick en av dem i födelsedagspresent av fina vänner. Gissa vilken? Den kommer vara i mitt nytt kök – som by the way ska göras om så fort jag kan. Jag vill ha det mörkbetsat, läder och mässing.

>>>Blommor – jag har skrivit om dem förut men måste göra det igen – Floristkompaniet på Norrlandsgatan.

>>> En runda efter skymningen runt Kungsholmen för att se stadens ljus mot vattnet.

>>> SATS Vällingby som kör Activios nyhet – Watt- och pulssystem. Världens första och garanterat det som kommer bli hetast i cykelsalarna runt om. Det kommer ge allt en helt ny dimension.

 

pepstop renee voltaire-2 pepstop renee voltaire-3

Lunchen från Renée Voltaire Pepstop. 

7 Comments

 1. Amira 24 november, 2015at22:55

  Tandis avklarad alltså!✨??????? I präktighetens namn håller jag helt och fullt med dig om att var sak har sin tid❤️?

 2. Uppochhoppa 25 november, 2015at10:39

  Och Norrlandsgatan – smita in och känna och titta på skidkläder och outdoorwear. Och hötorget en fredagseftermiddag eller lördagseftermiddag när de vill bli av med mycket, det är kul. Södermalms branta kullerstensbackar mot slussen, Götgatans vimmel. Men att flytta ut är värt. Stan står kvar!

 3. Användarens profilbild jessica 25 november, 2015at10:41

  Ja men det är så jag känner och i ärlighetens namn är ju Stockholm även skärgården och naturen med – så nu får jag extra allt – precis som du! Längtar tills ni kommer på besök!

 4. Användarens profilbild jessica 25 november, 2015at10:41

  Pjuh ja – men måste dit igen. Men nu har vi gjort det, du och jag.

 5. Användarens profilbild jessica 25 november, 2015at16:21

  Åh ja det måste vi!!! Hur mår magen?

 6. the B-ROOM 25 november, 2015at20:19

  Läser om tandisbesöket, tumme upp. Hoppas att du hälsar på ändå ;-) <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *