Mina dagar är just ny fyllda av träning, möten, jobb och produktion. Där mellan varven försöker jag packa ned 10 år i flyttkartonger och inse att jag kommer lämna stöket på gatan jag älskat, och byta ut det mot paradiset. Det är ganska lustigt på ett sätt att uttrycket “var sak har sin tid” stämmer och att det tar just tid att inse det – och precis när jag skrev det känns öjag mig så jäkla präktig.

På sätt och vis när jag springer fram och tillbaka och köper flyttkartonger, glödlampor och massa annat – återupplever jag Stockholm. Med lite nya ögon.

Jag uppskattar mina små guldklimpar.

Som idag efter tandläkarbesök när jag gick hem från Karlaplan till Kungsholmen, för att fortsätta och jobba, och svängde inom Renée Voltaires Pepstop för att köpa med mig lunch. Köttfri sådan.

 

Andra saker du inte bör missa i Stockholm är:

>>> Åhlens bottenplan. Ny sportavdelning och min nya favorit  som är “Torget” med tokigt härliga småbutiker – min favorit är Bunches by Blomrum som säljer blommor i buntar. Fina härliga snittblommor och Nitrolabs som har glutenfria creps!

>>> Åhlens inredningsavdelning som fått världens bästa urval och toklyft.

>>>Aesop – på Jakobbergsgatan – tokigt fina produkter som numera är mina nya favoriter i badrumsskåpet. Bäst är Aesop Parsley Seed ansiktsrengöring och handskrubben. Plus för magisk personal.

>>> Köra marklyft och knäböj på vilket gym som helst. Helt klart favoritövningar för starka cykelben och stark kropp.

>>> Yellow Corner på Mood. Älskar bilderna. Fick en av dem i födelsedagspresent av fina vänner. Gissa vilken? Den kommer vara i mitt nytt kök – som by the way ska göras om så fort jag kan. Jag vill ha det mörkbetsat, läder och mässing.

>>>Blommor – jag har skrivit om dem förut men måste göra det igen – Floristkompaniet på Norrlandsgatan.

>>> En runda efter skymningen runt Kungsholmen för att se stadens ljus mot vattnet.

>>> SATS Vällingby som kör Activios nyhet – Watt- och pulssystem. Världens första och garanterat det som kommer bli hetast i cykelsalarna runt om. Det kommer ge allt en helt ny dimension.

 

pepstop renee voltaire-2 pepstop renee voltaire-3

Lunchen från Renée Voltaire Pepstop. 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center