Sanering av spinningskor

Medan jag väntar på en ny försändelse och ett nytt lyckat försök av min “dröm cykelsko” är jag tvungen att göra något åt odören från mina nuvarande skor. Jag gillar att vara barfota i mina cykelskor vilket drastiskt har påskyndat förvandlingen av mina skor till några katastrofalt stinkande spd-utrustade skodon.

Så i ren desperati, efter tidigare misslyckade försök med frysning och annat, slängde jag mina skor i klorin. Klorin spätt med vatten inte tvärtom.

Hurvida det är bra för skorna vet jag inte men numera luktar de hallon.

2 Comments

  1. soffan 17 augusti, 2010at15:29

    Hepp, det skulle jag också behöva göra med mina misstänker jag… Bara de inte faller i småbitar mitt under klassen sen ;) .

  2. petra 17 augusti, 2010at19:36

    Bra tips! Spinningskorna och träningsskorna luktar ju allt annat än gott efter ett tag… :P Kanske måste testa jag med! :) Ha det fint!

    Petra

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *