Jag fick ett mail i min inkorg… och jag vet liksom inte riktigt om jag ska skratta eller bli livrädd. Men Teo, svaret är NEJ, jag är inte intresserad.
Hej.
Jag surfade förbi din site precis. Inspirerande! Du verkar verligen fit och pigg på utmaningar.
Därför undrar jag om jag kan boka dig för en timmes wrestling (semi-comp).
Vet inte om du är familiär med detta ämne. Men, det är stort i USA och stora delar av Europa att män vill testa sina krafter mot vältränade kvinnor.
Efter några år i USA är jag hooked på detta. Jag har träffat en massa vältränade kvinnor (fitness, bodybuilder mfl) som jag brottats med.
Det finns en massa länkar och information på nätet om detta. Av någon anledning är det inte så stort i Sverige ännu.
När jag gjort detta tidigare brukar vi träffas på ett hotellrum och brottas till submission och sedan vila lite för att köra igen. Jag brukar betala 1400SEK för en timme.
Jag reser till Stockholm den 18 augusti och ska bo på Anglais. Om du är intresserad av att prova sänder jag dig gärna några länkar och berättar mer. Jag själv är 170 och väger 69 kg. Jag är inte speciellt vältränad och brukar vara den som åker på submission när jag möter kvinnor i min storlek eller större.
Jag hoppas du hör av dig.
Mvh
Teo

jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center