Igår var vi iVästerås och invigde en grymt fin SATS-anläggning. Ljudet i salarna är så där vibrerande bra och hela anläggningen verkligen andas träningsglädje. Stora fönster med massor av ljusinsläpp och grymma bilder i salarna som inte är de här tröttsamma bilderna med enorm fokus på kroppsdelar och utseende – utan ren träningsglädje (igen – Sara måste ha grymmaste bloggnamnet) .

Nästa helg invigs Danderyd, då är vi där och hoppas du kommer så klart. Den 15 september är vi i Malmö. Samtidigt som SATS kör sitt officiella schema har vi extrainsatta klasser. Mia körde en föreläsning igår som var helt fantastisk “från soffpotatis till ultralöperska”.

Vi vill ju gärna att ni kommer och tränar med oss nästa helg och nere i Malmö – anmäler sig själv och sina vänner gör man på det här Facebookeventet . Har du inte Facebook så maila mig på jessica (at) jessicaclaren.com.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center