Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

SATS SPÅRVAGNSHALLARNA

Senast uppdaterad:

Igår var två av de finaste kvinnorna jag vet i Stockholm och svingade sitt MOJO-trollspö över SATS Spårvagnshallarna. Jag mötte upp dem för en snabb lunch efter min yogaklass som jag by the way, äntligen kan köra igen. Inte fullt ut men nästan.

Förutom det att Mo och Jo är fantastiska varelser så verkar SATS Spårvagnshallarna bli extra ordinärt. Ingen av de bilderna jag tog gör stället rättvisa. Ytan för fria vikter innehåller det mesta som en sådan yta ska innehålla trendriktigt och funktionellt  anno 2012. 2 gruppträningssalar, en hotMOJO studio samt en cykelsal. Ruffa väggar möter design. Juicebar. Det känns New York. Väldigt mycket New York. Grattis SATS det känns som ni gjort något extra. Jag tror att det kommer  k r y l l a av folk här. Trängas för att andas in atmosfären. Det är också coolt att SATS vågar ta in hotMOJO. Så klockren timing vilket bara visas på bokningen – 223 står i kö på bokningen.

 

 

 

 

 

0
Föregående
Pre NIKE BLAST

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.