Yoga på utsidan

Det här med att vara yogisk handlar om så många saker i min värld. Jag fenomenal på att förkovra mig i utbudet av hudvårdsprodukter. Jag har testat mig igenom allt. Jag går nuts om jag kommer in i en Sephorabutik. Jag är beroende av lukter som får mig att förflytta mig till drömmar om Spa och fullständig harmoni. Förmodligen en slags skonsam vardagslyx som lindar in kroppen i välgörande aromer.

Mina favoriter just nu är Origins Ginger Suffle (har den i en andra massor av lukter med – dock slår den inte min självklara favorit som hängt med mig i många – Biotherm Baume Corps Oil Theraphy, finns en duschtvål som är gudomlig i samma variant), Dermalogicas ansiktsrengöring, body scrub med kanel från Maria, fotpeeling från The Body Shop (jag kan förresten inte vara utan fotkräm – varje dag).

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *