You should give a fuck. You really should, but only about things that set your soul on fire. Save your fucks for magical stuff. 

Jag har en veckas semester nu och försöker linda in själen i lugn och solsken (och däremellan massor av träning). Jag försöker ge mig själv tid att sortera intryck och avtryck. Och lägga energi där det ger kraft tillbaka.

Det är sanslöst mycket jag uppskattar med att bli äldre – saker som alla som var äldre när jag var yngre berättade, men som man själv behöver få kom fram till – en sådan sak är att verkligen välja var du och till vem du disponerar “your magic”. Du kan inte, jag kan inte, bli älskad av alla. Så välj att hålla din innersta cirkel nära och välj vem som får ta del av ditt glitter väl. Du är alla daga i veckan värd att älskas för den du är. Precis så som du är.

3 Comments

  1. Amira 6 juli, 2017at21:24

    Fint och klokt❤️?

  2. Mari 8 juli, 2017at08:57

    Klokt och sant ❤

  3. Sara Borg 8 juli, 2017at17:14

    Härliga bilder <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *