sekunder, minuter, timmar och dagar

Det är måndag. Igen. Dagarna flyger förbi och helgen gjorde detsamma. Jag hade tänkt att jag skulle få ut min carbonhingst på vägarna efter att jag i ett svagt ögonblick tog över startplatsen i Vätternrundan från Ståliz i fredags. Alltså det är dags att börja nöta mil i sadeln om jag ska stå ut och jag borde ha börjat i helgen, men det blev inte så. Istället lyckades jag få till en massa löpning samt en lunch/middags dejt med bästa Mango efter det att jag “våldgästat” sista klassen på helgens Functional Moves utbildning.

Efter att ha gästat Vapiano svettig och mindre smickrande, plockade jag ut ett paket från Superfruit. Jag som inte är en större fan av proteinpulver böev lite lycklig över att det faktsikt kanske kan vara så att det finns ett naturligt bra alternativ iform av Hempaprotein.

Det bästa av allt är att ni alla får 20% på deras sortiment i webshoppen om ni uppger superfoodpasvenska.

Min, Sara och Mikkans site med massa av recept (alla recept lever vidare i våra egna bloggar numera).

 

3 Comments

 1. Catherine Hirota 16 maj, 2011at14:18

  Vilket trevligt erbjudande! Jag älskar spirulina, hampa och kakaonibs!! Perfekt i smoothiesar och gröna drinkar.

 2. Jojohanna 16 maj, 2011at21:06

  Åh, vad bra! Tack för tipset!
  Förresten är en svettfika, svettöl, eller svettmiddag en väldans bra grej, så du var säkert smickrande på Vapiano ändå.. :)

 3. Evelina 17 maj, 2011at08:36

  Det kommer att gå hur bra som helst för dig på Vättern! Lova att vinka när du susar förbi mig :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *