Seriöst!?!

Jag försöker desperat att få in rehabträning i mitt schema och lösningen just nu är att jag går och tränar på lunchen. Närmast jobb är Friskis & SATS och idag fick det bli SATS. Bästa Cizzi stod i repan och gav mig en varm kram. Hon har landat i storstan och klär riktigt bra i de gula och svarta kläderna (hurra för dig C).

SATS är lite trevligare nu när de har lämnat de gråsjaskiga röda, blå och oranga färgerna och ersatt det med grått och vitt. Gymmet på Medborgarplatsen är skitstort och håller på att fräschas till med en renovering. Jag gillar lokalen och skulle lätt vilja roffa åt mig den och göra ett drömgym där på plats. Jag saknade ett flertal grejer dock, som en multifunktionell maskin där man kan ställa in trissan i höjd etc.

Det fanns en maskin som jag kunde köra utåtrotationer i… den ockuperades av en kille som körde någon form av “hej kom och hjälp mig”-övningar. Jag frågade lite förssiktigt hur länge han skulle köra och om jag kunde köra emellan…

snubbens svar : “Jag har ganska mycket kvar”

jag: “Jaha, vad innebär det?”

han: “jag kör en massa serier” 

jag: ok… (o vad fan innebär det)

han: “alltså jag behöver den i 30 min till”

jag: “samma maskin?”

han: “ja”

jag: “kan jag köra emellan?”

han: “nej”

Alltså kom igen, man kan väl samsas? Så lite tjurigt fick jag stå där med ett gummiband som inte ger mig någon extensivfas.

 

7 Comments

 1. Användarens profilbild jessica 17 augusti, 2011at14:51

  Nikes FREE TR Fit , helt fantastisk!

 2. Pelle 17 augusti, 2011at15:31

  Vilken tjockskalle! Självklart så kan man inte blockera en maskin i 30 minuter utan att andra får gå emellan. Nästan lika irriterande som när folk släpper 100 kg skivstång eller tunga hantlar rakt ner i gymgolvet bara för att tyngdlyftare på TV gör det.

 3. Millis 17 augusti, 2011at16:09

  Meh, vilken mupp! Själv hade jag fan inte täckts ockupera samma maskin i 30 minuter i ett sträck. Kan väl vara ok med konditionsmaskiner om det inte står ett helt gäng människor i kö till dem, men i styrkesalen… nepp, not ok!

 4. Helena 17 augusti, 2011at16:13

  Haha…älska oflexibla människor…NOT. Suck.

 5. Cizzi 17 augusti, 2011at20:33

  Wtf! Du skulle skickat mig efter honom. Grrr!

 6. Jojohanna 17 augusti, 2011at22:20

  Gaah! Kul kille…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *