SEX

ord som beskriver mig

Jag är lite förtjust i listor och blev extra förtjust i Malins lista och kör en variant på den. Älskar sådant som gör att man får lära känna personen bakom orden lite mer, och tänker att det kanske ni också vill. Ska bli så spännande och se om ni som känner mig tycker likadant och ni som kanske inte känner mig också ser mig så här. Jag lät J säga några ord han med.

Lojal.

Jag kan gå över eld och vatten. Flera gånger om för människor i min närhet. Och djur. Jag är ibland så snäll och lojal att jag blir orättvis mot mig själv. Förstår ni vad jag menar? Men för mig är det en självklarhet att bry mig om dem som är i min omgivning och jag tror mycket på att det man ger får man tillbaka någon gång i livet.

Stark. 

Jag orkar stå kvar när det blåser omkring mig. Jag kan stångas i motvind och kämpa mig framåt. Ingen egenskap som jag är född med. Men har liksom genom åren lärt mig att våga stå upp för mig själv lite bättre.

Känslosam.

Lika mycket som jag är stark är jag också känslig. Jag känner av allt i min omgivning. Snappar upp om någon är ledsen. Min magkänsla och intuition slår sällan fel. Att vara känslig är för mig samtidigt också att vara stark men det gör mig sårbar i vissa situationer. Är ni med på hur jag menar?

Ivrig och otålig.

Har jag bestämt mig för något så vill jag helst att det hände igår. Tålamod är kanske inte det jag har mest av – förutom när det kommer till hundar. Då har jag galet mycket tålamod. Lustigt det där alltså.

Målinriktad.

Galen kombination med den ovan. Har jag satt ett mål då är jag envis och enträgen och tar mig stadigt dit.

[insert]

jessica[/insert]

8 Comments

 1. Användarens profilbild jessica 22 april, 2015at20:33

  Tack detsamma! Älskar listor!

 2. JoHo 22 april, 2015at21:49

  Jag håller HELT med dig om lojalitet (karma, det betalar alltid tillbaka sig att vara snäll!) Fin lista, bra grejer. Och håller med, roligt med listor, de ger mycket!

 3. Camilla 23 april, 2015at06:23

  Spännande och bra lista!

 4. Användarens profilbild jessica 23 april, 2015at06:48

  Roligt att ni gillar listan – kram på er

 5. Malin 23 april, 2015at10:29

  fin lista! Det svåra tycker jag är ju att begränsa sig när man ska göra sådana där listor. Kan instämma på flera av dina punkter även om de inte hamnade på min egen lista :-)

 6. Ann-Margrete Claren 23 april, 2015at14:19

  Att lära känna sig själv, det är precis så jag känner dig, kära dotter! Härlig inblick!

 7. Användarens profilbild jessica 23 april, 2015at20:00

  Blir glad av er! TACK!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *