She rides nära dig

Hur lycklig blir man inte, enda in själen, av människor som är så där fantastiska!?! Det kommer poppa upp massor från just sådana här människor som styr upp She Rides träningar över hela Sverige. Brudarna i Umeå är redan igång och idag postade Elna om Jönköpings härliga höst.

Ann-Sofie styr upp med träningar inför Velothon och vi planerar fasta dagar i Stockholm och lite varstans i Sverige. Cykelresor, läger och kurser är på vår “bucket list”.

Var och vad önskar du? Hjälp oss på traven!

are2-1

4 Comments

 1. Elna 26 augusti, 2015at11:10

  Den här cykelhösten kommer att bli aaaaaaawesome!!! <3

 2. Anna . P 27 augusti, 2015at07:50

  Göteborg & västkusten!

 3. Användarens profilbild jessica 27 augusti, 2015at08:39

  LOVAR!

 4. Isa 27 augusti, 2015at21:08

  om jag för önska … en ren nybörjare kurs på kanske 3-4 gånger. Inte blandat med erfarna utan nybörjare som kan får vara lite skraja, klantiga och tycka att en liten sten är ett jättesteg. Inte ett helt gäng med super cyklar och färdiga gäng med cyklister som cyklat ihop en hel massa..Kanske ok att komma med sin hybrid för att testa..Jag kan bara prata av egen erfarenhet, och kanske är det bara jag som funkar så ( då får jag ju ta mig några egna lektioner), men finns det erfarna med i gruppen, oavsett sport, så lägger jag mig sist, tar inte plats, och vågar inte ställa de där frågorna som för mig är ett mysterium men för erfarna rent självklart ( typ hur sjutton stakar man med magen i skidåkning eller vilket sittben är vilket i lättridning ja ni fattar). …Ingen som helst aning om det finns underlag för detta men ja.. det var kvällens tanke.. kram!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *