Vårens och sommarens “kollektion” från She Rides är som en liten godispåse med sött och salt. Inför 2021 så är det jag som designat alla tre nykomlingar. Det har blivit lite av en grej och tradition att She Rides ständigt förnyar sig. Det går lite i linje med våra värderingar att röra oss i en riktning framåt, tillsammans. I fjor designade Pia vår “leopard” som med dunder och brak gav lite extra klös och älskades av många. Den siste februari stänger shoppen och chansen att lägga vantarna på de tre olika nykomlingarna är förbi.

Alla ovanstående designs ska kunna matchas med den svarat bibsen som ligger i shoppen hos våra kompisar Verge som också (äntligen) har en ny fräsch webshop. Vill slå ett extra slag för den långa tightsen som ligger i shopen. De är ofodrade och helt fantastiska. Äntligen ett par långa brallor som gör att vi slipper kasslerkänslan.

Den första jerseyn är inspirerad av ljumma sommarkvällar med pastellfärgade solnedgångar och dopp i havet.

Den andra designen är den som bubblar av nyfikenhet, prestigelöshet och inspirerad av superhjältar. Lekfullt, vuxet med extra bubbelgumskänsla. Finns i matchande bibs om man vågar.

Svart och vit. Enkel men med så mycket detaljer. Sjukt fin till svarta byxor. Och sjukt fin på dig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *