Redan i höstas började jag och Magnus prata om att föra något för alla som under vintern sitter hemma trampar. Oavsett vilken ambitionsnivå eller utgångsläge, ville vi hitta ett upplägg som passar de flesta och ger både en motivationsboost och kraft i rätt riktning för att utveckla Dig som cyklist.

Och dagen då Sverige för första gången har en isdag och man förmodligen fryser om fötterna var man än cyklar i vårt land, gick vi live med “Fundamental Strong“. Fyra veckor inspiration och träning, skräddarsytt för att ge dig en boost med träningen på hemmaplan – eller där du befinner dig just då.

Under de fyra veckorna kommer vi tillsammans kunna lyssna på Mattias Reck vid två tillfällen. Träna cykelspecifika cykel- och styrketräningspass tillsammans LIVE, eller om du föredrar kan du köra dem i efterhand. Innan varje pass håller vi en kort teorigenomgång för att öka din kunskap om vad vi tränar och varför. Ju mer du kan, desto mer kommer du få ut av all träning framöver. Vi vet att kunskap inom de basala grunderna är A och O för att du ska kunna anpassa träningen till dig själv. Ingen känner dig så bra som du själv. Vi kommer alltså att ge dig både verktyg, nycklar, tips och konkreta färdiga upplägg som du kan spara och ta med dig efter våra fyra veckor tillsammans.

Jag och Magnus kommer coacha DIG LIVE under cykelpassen eller om det fungerar bättre för dig, så tar du del av passen via vår portal och tränar dem när det passar ditt schema.

Tanken är att du ska hitta ett sätt som fungerar för dig, vad och hur du ska träna, det hjälper vi dig med. Vi kommer köra passen tillsammans LIVE via Zwift. Har du inte Zwift kan du köra dem via Intelligent Cycling eller själv med det som fungerar. All information om hur det går till kommer innan kursstart.

Vi ser så framemot 4 veckor tillsammans, och för alla er som längtat efter att lägga beslag på “Mindful Cyclist”-tröjan ingår den om man vill. Vilken grej va! Har du frågor så är du välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *