Silva singletrack – bästa cykeltillbehöret

Igår – inspirerad av alla som trotsade vädret (i betydligt fler timmar än vad jag gjorde)  gav jag mig ut med Meridan, J och cykellampor från Silva. För att göra premiären med de sistnämnda. Regnet öste ned vilket gjorde det till “mission impossible” att fotografera. Jag är galet nöjd över lamporna – de skar genom mörkret som bäddade in skogen – kastade iväg ösregnet och banade väg för en grym men iskall runda i skogen.

Mina ben skrek mjölksyra direkt, växlarna kärvade på dyrgipen och jag blev frustrerad ömsom lycklig när allt fungerade som det skulle.

Lampan som jag körde med igår är Silvas Singletrack och jag är sjukt imponerad över att den klarade hällregn och lyste upp vägen framför mig som om det vore dag. 5 krigare av 5 till den lampan.

4 Comments

 1. Träningsglädje 3 juni, 2012at17:13

  snygga bilder! men jäkla lerigt? var cyklade ni?

 2. Användarens profilbild jessica 3 juni, 2012at17:14

  I Hellas – var inte så lerigt på slingan men ute i skogen var det dyblött :)

 3. Uppochhoppa 4 juni, 2012at08:40

  Oj vad bra! jag är mest nyfiken på hur mycket nattcykling det var eftersom ni lyckades hitta kolmörker?! Lera är love. Jag har blivit presenterad för en ny backe soms ka besegras. Kom och cykla med mig!

 4. Jojohanna 4 juni, 2012at21:11

  En sån lampa vill jag ha till höstens uteaktiviteter! Just nu behövs ju ingen lampa på ett tag. Blirjualdrigmörktinteensnärdetregnar… :)

  Härligt att se dig igen i Åre!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *