skitfot

Igår smög sig en molande värk på min högra fotled… längs med hela utsidan av vaden. Det känns som om jag stukat foten… men kan verkligen inte  minnas att jag gjort det överhuvudtaget.

Vill också poängtera att min höger fot är fullständigt sönderstukad sedan min tid i löparspåren och därför får jag aldrig någon utgjutning numera om jag kvaddar till den.

Så jag käner mig sjukt förbryllad. Har jag stukat till den igen? I så fall när? Kommer jag kunna sätta igång löpningen ordentligt denna veckan?

3 Comments

  1. Linda 14 april, 2010at12:56

    Känner igen det där. Jag har också en fot som jag stukar hundratals gånger så det finns liksom ingen styrsel i den längre, men jag fick en övning av min sjukgymnast i förra veckan som jag ska börja göra dagligen för att stärka utsidan av vaden igen. Man fick dessutom ligga ner och vila samtidigt som man gjorde den ;-)

  2. Träningsglädje 14 april, 2010at13:33

    men vafanskit! tror att en pressfrukost imorgon hjälper!!! haha

  3. soffan 14 april, 2010at21:27

    Det där hände mig i somras. Foten kändes stukad. Jag hade inte trampat fel eller något annat skumt. Dagen efter var den knallblå och svullen, vilket hängde kvar i ytterligare några dagar, och sedan gick det över av sig själv. Mycket märkligt!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *