skitfot

Igår smög sig en molande värk på min högra fotled… längs med hela utsidan av vaden. Det känns som om jag stukat foten… men kan verkligen inte  minnas att jag gjort det överhuvudtaget.

Vill också poängtera att min höger fot är fullständigt sönderstukad sedan min tid i löparspåren och därför får jag aldrig någon utgjutning numera om jag kvaddar till den.

Så jag käner mig sjukt förbryllad. Har jag stukat till den igen? I så fall när? Kommer jag kunna sätta igång löpningen ordentligt denna veckan?

Total
0
Shares
Comments 3
  1. Känner igen det där. Jag har också en fot som jag stukar hundratals gånger så det finns liksom ingen styrsel i den längre, men jag fick en övning av min sjukgymnast i förra veckan som jag ska börja göra dagligen för att stärka utsidan av vaden igen. Man fick dessutom ligga ner och vila samtidigt som man gjorde den ;-)

  2. Det där hände mig i somras. Foten kändes stukad. Jag hade inte trampat fel eller något annat skumt. Dagen efter var den knallblå och svullen, vilket hängde kvar i ytterligare några dagar, och sedan gick det över av sig själv. Mycket märkligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Habegär på en tisdag

Habegär på en tisdag

… på väg att snart kasta mig ut i solskenet för att ta mig ner och riva av

Next
Det rasslar…

Det rasslar…

You May Also Like