Skitdag

Jag fick ta ett sådant där himla trist beslut att inte köra Mörksuggan och istället se till att bli hundra procent frisk och ladda för kommande tävlingar. Det är så himla lustigt hur man kan vara så okonsekvent i resonemang med sig själv, när man vet precis de rätta svaren, egentligen.

Jag vill så gärna köra, jag får typ ont i kroppen av att vara stilla samtidigt som jag vet att jag hade gett vem som helst i min närhet rådet att avstå att tävla och blicka framåt.

Eftersom jag kände mig som ett barn som inte fick sina klappar på julafton, fick min eminenta coach Annie bolla med mig hela dagen.

Jag har alltså blivit förkyld igen. Kom på benen i söndags och kunde träna på bra fram till torsdag då jag blev snorig och febrig. Hela jag var inställd på att tävla. Så idag har jag surat. Medans hela världen verkar ha badat i solsken.

Saker sätter sig i själen och kroppen. Och min sorg med Zorro tar ut sin rätt, samtidigt som jag varit dålig på att vara konsekvent med att fylla kroppen med bra energi. Jag erkänner – jag har slarvat. Och idag fick jag sota för det.

Med andra ord har jag idag haft myrkryp i benen, hjärtat och inte minst i huvudet. Idag har varit en sådan där dag jag inte varit som starkast. Inte alls faktiskt. Och jag tänker att det faktiskt är bra att jag skriver och berättar om det. I vår värld med blogginlägg där vi ganska ofta visar en bästa sidan av oss själva, kan det vara hälsosamt att skriva om en riktig skitdag.

Så idag har varit en skitdag.

[insert]

 

[/insert]

6 Comments

 1. Betty - the B-ROOM 7 juli, 2014at00:14

  Krya på dig fina Jessica och hoppas att morgondagen blir bättre <3

 2. Lisa 7 juli, 2014at07:03

  Förstår känslan, har precis fått ställa in två tävlingar pga förkylning, MITT I SOMMAREN ! Borde vara olagligt med förkylningar under denna tid. Krya på dig å tack för en bra och intelligent träningsblogg.

 3. Joanna 7 juli, 2014at07:16

  Ta hand om dig! Skickar över lite energi

 4. Madelaine 7 juli, 2014at19:16

  Tråkigt att höra Jessica. Hoppas inte det blir långvarigt.
  Skönt att du har nån att bolla med. Det är guld värt i sådana situationer.
  Kram på dej

 5. Helena 8 juli, 2014at09:17

  Du är klokast i hela världen. Känner igen känslan av frustration och att ha skitdagar. Tillåt dig ha påfyllnadsdagar med kärlek sol och långpromenader så är du snart tillbaka på toppen fina du!❤️

 6. Användarens profilbild jessica 8 juli, 2014at09:19

  Ni är underbara – tack alla för peppen. Kramar till er rakt in i hjärtat!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *