Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Skitdag

Senast uppdaterad:

Jag fick ta ett sådant där himla trist beslut att inte köra Mörksuggan och istället se till att bli hundra procent frisk och ladda för kommande tävlingar. Det är så himla lustigt hur man kan vara så okonsekvent i resonemang med sig själv, när man vet precis de rätta svaren, egentligen.

Jag vill så gärna köra, jag får typ ont i kroppen av att vara stilla samtidigt som jag vet att jag hade gett vem som helst i min närhet rådet att avstå att tävla och blicka framåt.

Eftersom jag kände mig som ett barn som inte fick sina klappar på julafton, fick min eminenta coach Annie bolla med mig hela dagen.

Jag har alltså blivit förkyld igen. Kom på benen i söndags och kunde träna på bra fram till torsdag då jag blev snorig och febrig. Hela jag var inställd på att tävla. Så idag har jag surat. Medans hela världen verkar ha badat i solsken.

Saker sätter sig i själen och kroppen. Och min sorg med Zorro tar ut sin rätt, samtidigt som jag varit dålig på att vara konsekvent med att fylla kroppen med bra energi. Jag erkänner – jag har slarvat. Och idag fick jag sota för det.

Med andra ord har jag idag haft myrkryp i benen, hjärtat och inte minst i huvudet. Idag har varit en sådan där dag jag inte varit som starkast. Inte alls faktiskt. Och jag tänker att det faktiskt är bra att jag skriver och berättar om det. I vår värld med blogginlägg där vi ganska ofta visar en bästa sidan av oss själva, kan det vara hälsosamt att skriva om en riktig skitdag.

Så idag har varit en skitdag.

[insert]

 

[/insert]

0
Föregående
[oar:e]

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.