Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Skogsstigar – jag älskar er

Senast uppdaterad:

Idag låg blöta löv längs vägarna i Hellas. Och hela skogen andades liksom ut. Ni vet som att den släppte taget efter sommaren. Himmeln var dramatisk och jag molnen tornade upp sig.

Jag susade fram och bockade av minut efter minut. Fick se 3 bambies som skuttade över vägen igen och de där härligt rosa balarna som ser ut som rosa sockerbitsgodisar. Lite innan 20:00 började det skymma ordentligt.  Tusan vad snabbt det blev mörkt. Mitt tips är att lägga ned lampor i bakfickan om du blir överrumplad av skymningen.

Det räckte i vintras med en runda när jag inte hade lampor i bakfickan och det blev mörkt för snabbt, jag var minst sagt livrädd hela vägen hem.

Hösten alltså, skogen och luften – bästa årstiden!

era

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.