Är den sjunde och åttonde. Om du gillar konditionsidrott. Ska göra klassikern. Eller cyklar mycket. Eller mest gillar när du får glädjerus av endorfiner när hjärtat får slå några extra slag.

Tillsammans med Mattias Reck – svårt att beskriva honom kortfattat, men han kan vara en av de bästa coacherna just nu.  Han är mitt bollplank och en helt fantastisk människa som man blir glad av att vara nära.

Mattias är f.d. SO-lärare och taekowndo-utövare (han tävlade och tränade med min J en gång i tiden), som blev elitcyklist och cykeltränare. Jobbar som tränare i World Tour laget Team Giant-Alpecin, är Vätternrundans träningsexpert och när det finns lite tid över åker han runt och håller lite föredrag, både i sal och på sadel!
Mattias kommer prata träningsplanering, framförallt under vintern. Innehållet under dagen riktar sig till både dom som enbart satsar på cykel, men även dom som kombinerar flera (konditions-) idrotter. Mattias kommer även att prata lite om jobbet som tränare för några av världens bästa cyklister.

Till detta kommer Mattias även att prata om hur man med hjälp utav styrketräning blir en bättre cyklist/konditionsidrottare, och det ges även lite tips på nutrition och kosthållning för att optimera träning och återhämtning för den som belastar kroppen mycket och hårt.

Vi kommer hålla till på SATS Hötorget.

All löpande info görs här och själva anmälan gör du här 10% av anmälningsavgiften går till människor på flykt via Radiohjälpen. Som She Rides PREMIUM medlem har du även 15% rabatt på anmälningsavgiften.

Det går att ansluta på enbart lördagen eller söndagen om det är problem med resor.

Prel schema nedan.

För frågor och funderingar maila jessica@sherides.se

Lördag:
13:00 CycloCross eller Distanspass inomhus

15:30 Yin Yoga (Elin Wennman)

17:00 Föreläsning (Mattias Reck)

Middag & Mingel

Söndag:
9:00 Morgonjogg

10:00 Frukost

11:00 Föreläsning

13:00 Cykel (inomhus)

14:30 Styrka och rörlighet för cyklister.

Jag hoppas så vi ses! Boom, boom, boom! 

sherides


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center