slut som artist

Startade dagen genom att vakna av en sjukt otäck dröm som följdes av lika otäck värk i ryggen. Vägrar tro att det beror på att min kropp börjar bli gammal. Lite magi av monster kiropraktorn Jimmie, lite massage av Tony och kanske ett eller ett annat yoga & pilates pass så kommer ryggen vara back in business.

Efter att ha pimpat insidan med några laktosfria latte från min mirakelmaskin från Nespresso så var det full rulle ut till Alvik för att köra en Body Balance 11.30. Har kört den klassen sedan höstschemat startade och ska lämna över med varm hand till Gina efter det att hon gått utbildningen och känner sig redo att flyga. Dock är gruppen så sjukt mysig och behaglig att jag inte riktigt känner för att “lämna tillbaka den”.

Efter att kört en supermysig klass, som lockade fram solen, gick jag hem till Kungsholmen från Alvik med busarna. Ingen av dem brukar gå i koppel, men var tvungen att hålla dem kopplade längs tranebergsbron som är ordentligt trafikerad.

IMG_0755

IMG_0758

IMG_0761

IMG_0762

IMG_0764

IMG_0768

Väl hemma var jag smått död, däckade i soffan för att sen rusa ner och köra min måndagsklass på Nybro.

Alltid lika underbart att möta alla härliga medlemmer och riva loss veckan med dunder och brak. Idag hade dessutom Linda hittat dit! Tjoho, vad kul!

Nyligen landat i soffan, slut som artist, i alla fall för dagen. I morgon tutar och kör vi igen.

By the way… vem kan se till att någon bara ringer i morgon och säger “Heeeey miss Clarén vi har ett grymt drömjobb till dig”… jagar med ljus och lykta men jobben lyser med sin frånvaro.

1 Comment

  1. Linda 22 september, 2009at10:29

    Hej tjejen =) haha ja igår hittade t.o.m. jag till nybro! Är du arbetslös? Det visste jag inte… va tråkigt… Tur att du har så många klasser att köra i alla fall, ger ju lite pengar och en massa trevliga möten åtminstone! Tusen tack för BP igår, träningsvärk i triceps idag!!! Inte tränat dem på alltför länge så jag mindes knappt att de faktiskt fanns där inne under gäddhänget =) Ses ikväll på BB! Kramis

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *