underbar start på dagen

Tog min kinkiga fot och begav mig till Hellasgården för att avverka några mjuka och sköna km i spåret, mest för att rasta lungorna och se om foten vill samarbeta. Har varit ute vid hellasgården förut och njutit av naturen… men aldrig knatat runt i spåret. Sååå vad jag inte visste var att det är ordentligt kuperat och att första kilometern är i prinip uppför, vilket förklarade varför alla sprang på andra hållet.

IMG_0051

Nåja… jag älskade banan (förutom starten), njöt av solen, den klara luften och doften av skog.

Nu ska jag ner till Nybro och avverka en landsvägsklass på en timme i blandad terräng.

1 Comment

  1. Linda 20 september, 2009at19:16

    Åh så det var blandad terräng på Nybro…. Jaime körde BARA uppförsbacke med oss idag, svettigt! Men himla nice!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *