Tog min kinkiga fot och begav mig till Hellasgården för att avverka några mjuka och sköna km i spåret, mest för att rasta lungorna och se om foten vill samarbeta. Har varit ute vid hellasgården förut och njutit av naturen… men aldrig knatat runt i spåret. Sååå vad jag inte visste var att det är ordentligt kuperat och att första kilometern är i prinip uppför, vilket förklarade varför alla sprang på andra hållet.

IMG_0051

Nåja… jag älskade banan (förutom starten), njöt av solen, den klara luften och doften av skog.

Nu ska jag ner till Nybro och avverka en landsvägsklass på en timme i blandad terräng.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center