Små flaskor med mirakel

Jag har löjligt mycket förkärlek för produkter för ansikte, hår och kropp. Jag har botaniserat i år i varumärkesdjungeln och testa det mesta och har mina absoluta favoriter och guldkorn.

Jag tänkte presentera mina senaste favoriter. Löjligt små flaskor men med mirakel inuti.

Igår hade jag konstant huvudvärk dagen igenom. Jag testade allt från frisk luft till resorb och huvudvärkstabletter – men inget hjälpte. Jag lyssnade på kroppen, som uppenbarligen försökte säga något, och vilade. Huvudvärken fortsatte och jag trollade fram “Peace of Mind” från Origins. En klicka på vardera tinning, öronsnibb och i nacken – masserades in och mitt ömma huvud bäddades in en ljuvlig arom som genast fick huvudvärken att släppa. Jag älskar den lilla flaskan!

Den andra lilla flaskan är från Body Shop  – “Total Energy Pulse Point Balm”. Community Fair Trade-producerad bergamott och guarana. Doftar som ett spa i himmelriket och faktiskt så känns det som man blir lite piggare.

 

Total
0
Shares
Comments 8
  1. var hittar jag den för huvudvärken? =) Hjälper den mot migrän värk med?

  2. Jag har den!! Fast den står bortglömd i skåpet just nu … tack för påminnelsen. Origins produkter är to die for, de har ett otroligt serum i en grön pumpflaska som trollar bort alla rynkor. Nästan iallafall. Åtminstone blir man gladare …

  3. Oooh den där Peace of Mind måste jag testa. Iofs är jag väldigt känslig för lukter, men det kanske fungerar iaf – om det inte blir för stark doft..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Explosiv med TRX

Explosiv med TRX

J dyker upp i kommande nummer av STARK

Next
Cykelskor och inläggssula

Cykelskor och inläggssula

Mitt knä tjorvar fortfarande

You May Also Like