Små flaskor med mirakel

Jag har löjligt mycket förkärlek för produkter för ansikte, hår och kropp. Jag har botaniserat i år i varumärkesdjungeln och testa det mesta och har mina absoluta favoriter och guldkorn.

Jag tänkte presentera mina senaste favoriter. Löjligt små flaskor men med mirakel inuti.

Igår hade jag konstant huvudvärk dagen igenom. Jag testade allt från frisk luft till resorb och huvudvärkstabletter – men inget hjälpte. Jag lyssnade på kroppen, som uppenbarligen försökte säga något, och vilade. Huvudvärken fortsatte och jag trollade fram “Peace of Mind” från Origins. En klicka på vardera tinning, öronsnibb och i nacken – masserades in och mitt ömma huvud bäddades in en ljuvlig arom som genast fick huvudvärken att släppa. Jag älskar den lilla flaskan!

Den andra lilla flaskan är från Body Shop  – “Total Energy Pulse Point Balm”. Community Fair Trade-producerad bergamott och guarana. Doftar som ett spa i himmelriket och faktiskt så känns det som man blir lite piggare.

 

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.