Små flaskor med mirakel

Words by

Jag har löjligt mycket förkärlek för produkter för ansikte, hår och kropp. Jag har botaniserat i år i varumärkesdjungeln och testa det mesta och har mina absoluta favoriter och guldkorn.

Jag tänkte presentera mina senaste favoriter. Löjligt små flaskor men med mirakel inuti.

Igår hade jag konstant huvudvärk dagen igenom. Jag testade allt från frisk luft till resorb och huvudvärkstabletter – men inget hjälpte. Jag lyssnade på kroppen, som uppenbarligen försökte säga något, och vilade. Huvudvärken fortsatte och jag trollade fram “Peace of Mind” från Origins. En klicka på vardera tinning, öronsnibb och i nacken – masserades in och mitt ömma huvud bäddades in en ljuvlig arom som genast fick huvudvärken att släppa. Jag älskar den lilla flaskan!

Den andra lilla flaskan är från Body Shop  – “Total Energy Pulse Point Balm”. Community Fair Trade-producerad bergamott och guarana. Doftar som ett spa i himmelriket och faktiskt så känns det som man blir lite piggare.

 

8 Comments

 • Karro

  var hittar jag den för huvudvärken? =) Hjälper den mot migrän värk med?

 • jessica

  Den hjälper npg lite om inte så känns det som du är på SPA ;) Den finns på Åhlens City! Puss

 • Anna

  Jag har den!! Fast den står bortglömd i skåpet just nu … tack för påminnelsen. Origins produkter är to die for, de har ett otroligt serum i en grön pumpflaska som trollar bort alla rynkor. Nästan iallafall. Åtminstone blir man gladare …

 • jessica

  Anna, den har jag med! Mushroom någonting, visst?

 • Karro

  I’ll check – thanks =) kram

 • Erika

  Åhh dom där måste jag prova!!

 • Lotta

  Oooh den där Peace of Mind måste jag testa. Iofs är jag väldigt känslig för lukter, men det kanske fungerar iaf – om det inte blir för stark doft..

 • Jojohanna

  Hmmm, nåt för påskägget… :) Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us