Cykelskor och inläggssula

Mitt knä tjorvar fortfarande. Jag har en smärtbild som aldrig gör sig påmind under aktivitet – men gärna efter och framförallt gärna efter cykling samt efter det att jag lagt tryck på knäet som i fyrfotastående.

Igår köpte jag mtb-skor till min cykel och sommarens cykelvasa.

I affären noterade jag iläggssulor som hängde på väggen och började läsa på baksidan av dem samt fick en undersökning av fotvalvet. Det säger sig själv att skorna ska sitta rätt när vi springer för att undvika överbelastningsskador och onödigt slitage. Jag har tänkt på att det framförallt är sjukt viktigt så klart på cykeln – i form av var klossen sitter, inställningar etc. Och det är väl ganska självklart att beroende på fotens uppbygnad kan man behöva hjälpa fotvalvet upp.

Så nu har jag köpt inlägg till mina cykelskor och hoppas att det ska påskynda den bit av läkningsprocessen – som uppenbarligen är kvar.

Medan mamma har utställning nere på Österlen kommer min påsk att vigas till löpningen och mina nya kärlekar heter LUNARRACE – Nike såklart.

 

 

Total
0
Shares
Comments 2
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Små flaskor med mirakel

Små flaskor med mirakel

Jag har löjligt mycket förkärlek för produkter för ansikte, hår och kropp

Next
UTE & INNE

UTE & INNE

Ute: Iskall bitande vind

You May Also Like