Snapshot

[insert]

[/insert]

Alltså – jag gillar att göra mina egna bars – men ibland så är det enklare att köpa. Madde hade med sig de gröna Bounce bollarna (ny smak med mint)  till USA som räddade mig när flygbolaget helt hade missat mina allergier och jag satt där, lite grinig. Igår hamstrade jag på Blueberry. Tror faktiskt att den nya smaken Cacao Mint är den godaste, tätt följt av cocos och spirulina.

[insert]

[/insert]

Jaime har tagit hem en shiv och ska köra Stockholms triathlon i helgen. Frågan är var vi ska ha den liksom.

[insert]

enervit5

 

 

 

[/insert]

När jag fick min leverans från Enervit så hade Viktor pimpat paket i vanlig ordning med sådant som gör mig lite lycklig och får mig att le, typ hela dagen. Jag hade som mål att ta mig under 3’10 – Viktor tyckte att jag skulle under 3 timmar.

[insert]

[/insert]

Jag fick ett nytt paket igår – med nya teckningar. Viktor spöade mig och jag missade mitt mål med en minut. Nästa år hoppas jag på en ordentlig skräll. Sanningen är den att jag har förbättrat mig ordentligt oavsett, under årets Cykelvasa. Men jag vill så klart mer.

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

Mellanlandar hemma mellan möten med Specialized och träning med Nike. Måste verkligen klippa mig.

[insert]

[/insert]

På min balkong har jag färsk mynta och oregano.

[insert]

[/insert]

Världens bästa Frida har fixat mina naglar. Tokigt nöjd som vanligt.

[insert]

[/insert]

Bästa fisen. Snart får du en kompis.

[insert]

[/insert]

[insert]

[/insert]

Rehab. Rehab. Rehab. Eller mer prehab.

[insert]

 

[/insert]

Jag saknar honom. Så det gör ont.

Djursjukhuset har idag skickat ett brev till oss och kompenserar inget för deras extrema feltramp. Jo, de betalde tillbaka kremeringen på 2 tskr. Ytterst omtänksamt och generöst. Jävla idioter. Någon som vet en bra advokat eller kan hjälpa oss? 

[insert]

[/insert]

2 Comments

  1. Lisa 22 augusti, 2014at19:22

    Herregud, jag blir mållös, mörkrädd och tårögd när jag läser om hur Djursjukhuset behandlat er familjemedlem och er. Det är oacceptabelt och det får inte ske igen. Vore fantastsiskt om ni orkade ta tag i detta rättsligt så att det inte upprepas! All omtanke till dig. Kram Lisa

  2. Användarens profilbild jessica 22 augusti, 2014at19:24

    Tack Lisa – ja det är så himla fruktansvärt. Det värsta som kunde ske och det känns ännu värre nu när de slätar över hela saken på det viset.
    TACK för din omtanke – massa kramar!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *