Jag hamnade snorig i soffan idag. Jag har legat raklång och desperat försökt att kurera förkylningen som verkar ha slagit ut halva Stockholm. Frustrerad och otålig, som alltid, förstås. Jag har semester 2 dagar  + 2 dagar denna sommaren, thats it, varav de sista två är idag och i morgon, det sista jag ville var att ligga sjuk. Dock så är det ju ett faktum att så är fallet. Jag är ytterst övertygad om att jag kommer vara frisk i morgon.

Jag är däremot väldigt inspirerad sedan helgen då jag fick bevittna två härliga klasser med enorm eftertanke och pedagogik från Magnus samt se 12 individer utvecklas och bli cykelinstruktörer. Galet sugen på att sy ihop en periodisering för hösten, inspirerad av just Magnus.

Appro på periodisering och att ta sitt instruerande vidare och med det sina deltagare tycker jag att du ska göra mig sällskap på workshopen “Periodisera mera” med ovanstående herre i arrangemang av Incycle.

Sååå lite musikinspiration kan vara på sin plats en måndag.

En av mina absoluta favoriter just nu:


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center