Snorig

Jag hamnade snorig i soffan idag. Jag har legat raklång och desperat försökt att kurera förkylningen som verkar ha slagit ut halva Stockholm. Frustrerad och otålig, som alltid, förstås. Jag har semester 2 dagar  + 2 dagar denna sommaren, thats it, varav de sista två är idag och i morgon, det sista jag ville var att ligga sjuk. Dock så är det ju ett faktum att så är fallet. Jag är ytterst övertygad om att jag kommer vara frisk i morgon.

Jag är däremot väldigt inspirerad sedan helgen då jag fick bevittna två härliga klasser med enorm eftertanke och pedagogik från Magnus samt se 12 individer utvecklas och bli cykelinstruktörer. Galet sugen på att sy ihop en periodisering för hösten, inspirerad av just Magnus.

Appro på periodisering och att ta sitt instruerande vidare och med det sina deltagare tycker jag att du ska göra mig sällskap på workshopen “Periodisera mera” med ovanstående herre i arrangemang av Incycle.

Sååå lite musikinspiration kan vara på sin plats en måndag.

En av mina absoluta favoriter just nu:

2 Comments

 1. Jonny Fransén 23 augusti, 2010at20:45

  Krya på dig!!

  Stort tack för en riktigt grym helg!! Körde 2 pass idag och testade att instruera det första passet med vanliga instruktioner. Körde exakt samma pass 2 timmar senare och målade upp en fartleksklass med 3 bergsetapper, VILKEN SKILLNAD det var på intensiteten!!

  Nu ser vi fram mot några timmars vila och sen är det morgonpass 06.30 igen :)

 2. Användarens profilbild jessica 23 augusti, 2010at20:58

  Tack själv Jonny! Ni var helt otroligt duktiga!

  Miljoner kramar
  Jessica

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *