Sitter på tåget mot Stockholm, snuvig och grymt uppfylld och inspirerad av Incycles nya gäng instruktörer.
Medan chefen var i Stockholm och inspirerade Korpen, var jag Magnus sidekick. Jag och Magnus hade en underbar grupp med härlig dynamik och mycket talang. De kommer rocka på sadeln runt om i Sverige!

Vi höll utbildningen på Gymnasium Sisjön. Jag blev fullständigt kär i anläggningen som verkligen känns som ett mini IKSU och sådär perfekt och genomtänkt. Spinningsalen var helt förträfflig med massor av möjligheter till att leverera en outstanding upplevelse. Kolla bara alla finesserna i taket… Ljus, ljud, grym ventilation… You name it!

En annan kärlek var den lilla tingesten med nanoteknologi som sanerar illaluktande skor (läs mina cykelskor). Jag var tvungen att testa och sjukt förvånad över att det fungerade.

Helgen summerades med på en snabb kaffe på centralen. M & M ni är grymma kollegor och vänner och har fullkomligt fyllt mig med energi!

Tack alla för en härlig helg!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center