snuvad på konfekten

Näe nu morrar jag åt TV4. Känner mig snuvad på konfekten. Jag har följt Biggest Loser  med ett öga på datorn i knäet och ett på TV:n. Jag beundrar deltagarna. De har gjort en helt galen resa och det krävs mycket pannben för att ta beslutet och stå fast vid det genom en sådan resa.

Nästa vecka är det final.

I slutet av dagens avsnitt visade TV4 en vinjett av nästa veckas finalavsnitt och i vinjetten får man se när finalisterna bryter igenom bilden av deras ursprungsvikt, mao får man också se slutresultatet.

 

  1. Ja, där hade de ju verkligen hål i hela huvudet. Det är ju för fanken det som är det mest spännande med finalavsnittet, att få se slutresultatet av deras förvandling. Nu kändes det som att man nästan kunde gissa sig till vem som vann bara av att kolla trailern. Men att TV4 är idioter, egentligen borde man ju inte bli förvånad…

  2. Instämmer. Det var mycket förvånande. Jag var med och såg finalen spelas in och det är just den enorma förvandlingen som gör programmet.
    Tack för en mycket inspirerande blogg!

  3. Jag håller med, väldigt konstigt att avslöja “slutprodukterna” en hel vecka i förväg… men det blev ju ändå en imponerande final!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.