En varm dag

Igår hade jag en magisk löprunda runt Kungsholmen i t-shirt. Löpsteget kändes blandat av att vara lätt och lite påtagligt av träningsvärk. Det är något speciellt med de första varma löprundorna. Norrmälarstrand vimlar av löpare som tagit på sig på tok för mycket kläder blandat med de som springer med bar hud. Dessutom är stockholmarna vänligare och utsmyckade med fler leende än vanligt. Stockholm blir lite mysigare de här första vårdagarna, innan vi faller tillbaka i samma lunk.

Jag tar med lite blandad förtjusning regelbundet steg utan för min bekvämlighetszon, dels för jag tror och hoppas att det får mig att fortsätta utvecklas som instruktör, utbildare och inte minst sagt som människa. Att åka till Ryssland är ett sådant steg. Att välja att försöka vända min hatkärlek till att yoga i temperaturer över 25° är ett annat sådant steg. Jag blev kär redan under min utbildning.

När jag gör något, så gör jag det all in. Om det så gäller att laga mat, byta gymkedja eller vänskap. Så igår tog jag på mig att täcka upp för mina nya kollegor och vickade 3 hotMOJO på raken. Visst det var varmt på många sätt – framför allt så känner jag mig betydligt mer trygg i att enbart instruera verbalt.

 

2 Comments

  1. Vibeke 22 mars, 2012at10:45

    Spennende! You go girl! :-D

  2. Uppochhoppa 22 mars, 2012at21:03

    Det lät härligt och varmt! Hörru, är jag inbokad på spinning i morgon? jag har räknat med det och hoppas hoppas du bokat in mig!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *