Solhäslning vs regndans

Dagen idag inleddes med en sjuk huvudvärk som hängde med över natten från i går och hade dramatiskt förvärrats. Jag är helt övertygad om att det är den sjukt tunga 31 gradiga värmen idag som är orsaken. Jag önskar att himlen kunde öppna sig och bara skölja över hela Stockholm och dansar regndans i mitt vardagsrum ihop om att det någonstans ska hjälpa.

Jag fick alltså hålla mig i ryggläge hemma hela dagen och försökte jobba så effektivt jag kunde.

Min dag har bestått av:

1. Mina Hasbeens (grymt tjusig hemsida by the way…) Äntligen kom dom… Jag kan inte vara modefjolla dryga 30 och inte äga ett par.

2. Treo

3. Svordomar över värmen

4. Tittat ut över balkongen och lett mot min nya goding

5. Huvudvärk och huvudvärk


Tillslut sket jag i att jag hade huvudvärk och bestämde mig för att göra ett ordentligt ryck och försöka jobba undan lite till i morgon. Samt bestämde  på kvällen att  jag skulle springa med min fullkomligt förtjusande rygga till Nybroplan och köra min Body Balance.

Jag ska säga att jag kom ditt, skit förbannad. Fast jag lovat mig själv att ha tålamod och vara ödmjuk mot värmen, sommaren och det faktum vårt rådande högtryck skickar min prestationsförmåga rakt ned i backen. Det var tungt och olidligt och ynka  3 km. Nu i efterhand när jag sett väderrapporten förr i morgon och konstaterar att den förmodligen stämmer i och med de svala vindpustarna som letar sig in genom den vidöppna balkongdörren, känns den fasansfulla löpturen inte så illa eftersom jag i morgon förmodligen kommer till att kunna springa i 11 grader lägre temperatur.

Till min glädje upptäckte jag idag att en av de människor som jag skulle vilja vara en enda gång i ett hopp, Jon Jonsson, bloggaar på kanal 5. Hur kan jag ha missat det. Jag skulle kunna gifta mig med honom omedelbart. Genast. Nu. Den killen och det liv han lever är värdigt min krigare. Alla gånger din med.

5 Comments

  1. Ann-Margete (mamma) 23 juli, 2010at08:54

    Ang huvudvärken: en halv tesked salt , ett glas vatten, gammal huskur!

  2. emliscious 23 juli, 2010at09:58

    då kanske du njuter av att det är betydligt svalare idag då?! =)

  3. Mikkan 24 juli, 2010at21:17

    Oh, såå fräscha skor!

  4. Pingback:Att misslyckas och vara nöjd « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *