… under fossingarna kändes mina NikeLunar2+ igår. Jag var mör i benen efter söndagens löptur och lite för mycket vila dagen innan så jag, hör och häpna, gick med på att springa typ 5-6 km med Jaime och sedan köra korta sprints och lite styrka utomhus.

Jag inbillade mig att typ alla stirrade på mina knallrosa skor och var också sjukt fascinerad av att se att det märks  att semestern är slut för många, tom nere vid hälsostigen runt kungsholmen. Trafiken var tät av löpare. Jag mötte dessutom tre stycken som jag kände, vilket aldrig händer.

Vid “utomhusgymmet” mötte vi samma kille som vi typ alltid möter som berättade stolt att han numera springer till Karlbergsparken, kör intervaller, hoppar i vattnet och simmar…. springer tillbaka och kör styrka. Han var sjukt nöjd och endast missnöjd med att shortsen har en förmåga att glida av när de är våta.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center