Sommarens bästa tips


Podcast

Podcast med Inner Strength som kommer ut varje onsdag och Träningsglädje talks med Sara. I onsdags släppte Petra (Inner Strength) en podcast med otroligt underbara Sofie Lantto. Saras podcasts är sådär underbara för mig att lyssna på eftersom jag och Sara är i sådan extrem osynk i att hinna träffas.

 

Maison Scotch

När jag inte är träningsklädd så är sannolikheten att jag har något av deras plagg på mig. De har rea i sin webshop just nu. By the way rear alla just nu.

 

Nickspåret 

I Ursvik, vilket ”fynd”. Så himla roligt och kul bana. För MTB alltså. Svängigt och lagom portion med rötter.

 

Löparhelg och träningsresa

Med mig och Mattias Claesson nästa helg ute på Bosön. Kom!

Veckan efter Cykelvasan drar jag tillsammans med min fantastiska PT Pernilla Gunskog och Apollo till Alayana och checkar in på 5 stjärnigt hotell med gigantiska träningsmöjligheter.  Följ med!

 

Nike+ Run Clubs

Vi tar aldrig uppehåll.

 

Drömmar

Jag älskar att drömma. Jag är född med en själ som vill vara kreativ och ständigt stimuleras. Jag älskar att drömma och bygga visioner. Vackra små rosa luftslott som gärna får bli verklighet. Just nu drömmer jag om att bo i naturen. I ett fantastiskt hus med sagolik inredning och lummig fantasifull tomt.

 

Hötorget & bärfrossa

Vi gick förbi precis när alla packade ner sina stånd och skulle köpa två lådor, ni vet sådana där vanliga små, det slutade med att vi kom hem med 31 stycken för 200SEK. Helt sjukt. Hela frysen svämmar över.

 

Skymningslöpning

Inget är så magiskt. Jag längtar så och förbannar min hamstrings. Men jag ska nog testa och se om det går.

 

Ett glas vin

Och inget annat till. Jag älskar det. Kraftfullt, smakrikt och bombastiskt. Jag dricker vin som nog matchar min personlighet tror jag.

 

Vänner

Älska dem. Njut av deras sällskap.

 

 

2 Comments

  1. Annika 4 juli, 2013at18:21

    Härligt!!

  2. Helena 4 juli, 2013at20:06

    Haha! 31 lådor!?!? :D Love it!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *