Sömnlös

01.52…

 

Står klockan på. Om drygt 4 och en halv timme ringer klockan och jag ligger sömnlös. Jag har snurrat i sängen i över två timmar nu utan att lyckas somna.

Jag ligger och lyssnar på en av mina vovvars djupa behagliga andetag och är ganska avundsjuk. Jag är så förbannat trött men kan inte sova. Tankarna studsar i huvudet. Som pingpongbollar. Huvudet fullständigt myllrar och sjuder över. Just idag när kroppen verkligen behöver sömn, vill huvudet inte samarbeta.

Jag har testat att lista ned alla tankar och allt som ska göras för att kunna rensa huvudet och somna in, men det hjälper typ i 10 sekunder innan min otroligt kreativa hjärna hittar nya idéer och tankar.

Kvällens cykelklass med fokus på att lokalt träna uthålligheten och styrkan på cykeln värderas och omvärderas i mitt huvud. Måndagsklassen är en underbart magisk klass varje vecka. Deltagarna är galet dedikerade och fantastiska. Idag styrde jag klassen mer än jag brukar för att få dem att landa i tänkt målsättning. Någonstans är jag ganska obekväm i att styra deltagarna på det viset och friheten att gå sin egen väg finns givetvis alltid där. Cykling ska alltid få utgå i från individens dagsform och förutsättningar.

Jag borde verkligen sova. Nu.

3 Comments

 1. Linda 29 mars, 2011at06:49

  Hoppas du lyckades somna tillslut! Jag har haft en likadan natt så jag ser i kors just nu… Härligt att du är tillbaka i spinningsalen igen! Jag hoppas kunna vara med på onsdag igen =)) Kram

 2. Helena 29 mars, 2011at08:13

  Åh vad irriterande att inte kunna somna…jag hoppas att du slocknade i samma sekund som inlägget publicerades… Ha en fin dag sötnos!

 3. Jenny 29 mars, 2011at10:05

  Det här låter kanske helt sjukt, men vet du hur glad jag blev när jag läste om dig och Pepsi max i Fitness magazine?! Haha, skönt att det är någon som är så hälsosam som också dricker det. Får höra ofta att jag äter nyttigt och tränar och så dricker jag cola zero… Men nån last måste man väl få ha! :) Vill inte leva utan min cola zero, haha.

  Jag är också expert på olika cola/pepsi :D Värst är cuba cola, huvva!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *