01.52…

 

Står klockan på. Om drygt 4 och en halv timme ringer klockan och jag ligger sömnlös. Jag har snurrat i sängen i över två timmar nu utan att lyckas somna.

Jag ligger och lyssnar på en av mina vovvars djupa behagliga andetag och är ganska avundsjuk. Jag är så förbannat trött men kan inte sova. Tankarna studsar i huvudet. Som pingpongbollar. Huvudet fullständigt myllrar och sjuder över. Just idag när kroppen verkligen behöver sömn, vill huvudet inte samarbeta.

Jag har testat att lista ned alla tankar och allt som ska göras för att kunna rensa huvudet och somna in, men det hjälper typ i 10 sekunder innan min otroligt kreativa hjärna hittar nya idéer och tankar.

Kvällens cykelklass med fokus på att lokalt träna uthålligheten och styrkan på cykeln värderas och omvärderas i mitt huvud. Måndagsklassen är en underbart magisk klass varje vecka. Deltagarna är galet dedikerade och fantastiska. Idag styrde jag klassen mer än jag brukar för att få dem att landa i tänkt målsättning. Någonstans är jag ganska obekväm i att styra deltagarna på det viset och friheten att gå sin egen väg finns givetvis alltid där. Cykling ska alltid få utgå i från individens dagsform och förutsättningar.

Jag borde verkligen sova. Nu.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center