Precis när jag sitter och muttrar som mest, än en gång, över Reebok och deras Easytone… ser jag att min InCycle-bror givetvis redan uppmärksammat deras nya reklam och drar tänkvärda paralleller.

Nakenhet är naturligt och jag tycker absolut att det är mer än OK att vara naken. Men det som irriterar mig är när man som varumärke använder nakenhet för att ge oss konsumenter köpsignaler genom att anspela på vår självkänsla.

Varför kan inte Reebok kika lite på deras konkurrent som vill att vi ska bygga självförtroende från insidan? Eller bidra till att visa att vi tillsammans kan vis mer medmänsklighet?

Magnus lyfter det man ofta säger, att all PR är bra PR och visst det snackas om Reeboks nya reklam. Men säger vi bra saker?

En större snackis borde bli Nikes Nike+ challange – “All for Japan”, där varje sprungen mile genererar ekonomiskt bidrag till de nödställda i Japan.

Vad säger ni, vem är smartast? Vilket varumärke stödjer du helst? De som glömmer omvärlden och bara lägger fokus på utsidan eller de som verkligen vill visa att de tror på ett större sammanhang?

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center