All for Japan vs Easytone

Precis när jag sitter och muttrar som mest, än en gång, över Reebok och deras Easytone… ser jag att min InCycle-bror givetvis redan uppmärksammat deras nya reklam och drar tänkvärda paralleller.

Nakenhet är naturligt och jag tycker absolut att det är mer än OK att vara naken. Men det som irriterar mig är när man som varumärke använder nakenhet för att ge oss konsumenter köpsignaler genom att anspela på vår självkänsla.

Varför kan inte Reebok kika lite på deras konkurrent som vill att vi ska bygga självförtroende från insidan? Eller bidra till att visa att vi tillsammans kan vis mer medmänsklighet?

Magnus lyfter det man ofta säger, att all PR är bra PR och visst det snackas om Reeboks nya reklam. Men säger vi bra saker?

En större snackis borde bli Nikes Nike+ challange – “All for Japan”, där varje sprungen mile genererar ekonomiskt bidrag till de nödställda i Japan.

Vad säger ni, vem är smartast? Vilket varumärke stödjer du helst? De som glömmer omvärlden och bara lägger fokus på utsidan eller de som verkligen vill visa att de tror på ett större sammanhang?

 

6 Comments

 1. Ann-Margete (mamma) 29 mars, 2011at20:02

  Jag blir sååå trött på sådan reklam. En undran är , säljer Reebok så dåligt, att man måste marknadsföra sig på detta sätt??????????????????

 2. soffan 29 mars, 2011at21:58

  Hahaha, ledande fråga någon ;) …? Nej, jag håller med fullständigt, NIKE rules!!

 3. louise stapel 29 mars, 2011at22:57

  Vet vad jag tycker, ledsen Reebok (nästan så jag stavar fel i slutet….) Jag respekterar era kläder, men WHAT THE….. Här arbetar man ihjäl sig för att få folk att träna för sitt välmående och inte det yttre.RESPEKT!
  Nej tacka vet jag NIKE, jag är 100% för “All for Japan”.

 4. Pingback:Reeboks reklam « Malin I Form

 5. Jenny 31 mars, 2011at12:54

  Svårt val, jag blir så irriterad på sådana här reklamer att jag blir helt anti, inte ett dugg sugen på att köpa nåt från Reebok. Nike däremot känns helt i tiden och de verkar ha folk inom företaget som tänker till!

 6. Pingback:Dom lovade lite för mycket… « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *