Jag och Claesson (aka Mattias) kör igång vår löpargrupp inför hösten nästa vecka. Vi har längtat så himla mycket efter världens bästa gäng.

Och jag kan inte nog understryka att verkligen ALLA i princip kan vara med. Det enda kravet vi har är att du kan jogga lugnt 2 km. Sedan ser vi till att alla får ut det bästa av varje träning. Ingen ska någonsin ska känna sig otillräcklig. Utan vara boostad till tårna och tänderna med ren löparglädje. Varje onsdag klockan 18:00 öser vi ut kärlek

Claesson och jag kan rysligt mycket om konditionsträning och alla små detaljer som gör din kropp gladare när du springer.  Vi tror. Eller vi vet. Att har du kul när du tränar då kommer du också få resultat och fortsätta. Vi vet att gemenskap och att hålla sig “up to date” inom träningsfysologi är simsalabim för hjärtat och lungorna.

Vi springer varje onsdag klockan 18:00. Alltid intervaller och alltid en röd tråd genom alla upplägg under hela terminen. De bygger på varann kan man säga. För att du ska bli bättre, så klart.

Du behöver komma ombytt. Väska kan alltid lämnas. Kom!

Ni registrerar er här och du går med i gruppen här.

[insert]

[/insert]

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *